Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• kovbandi82

őstag

válasz aujjobba #1133 üzenetére

Az vagy...
    Szerintem adjunk el minden  cuccunkat és:
    1: vegyünk egy kínai gyártó mobilját szigorúan Apple designal, sőt turbózzuk fel IOS témával és osszuk az észt mekkora gáz az . Persze évente cserélgessük.
    2: adjunk el minden  cuccunkat, és vegyünk félévenként egy Ulefone vagy hasonló szemetet és menjünk a nagyobb kínai gyártók topicjába, hogy mekkora balfaszok hogy 60k-t adnak azért, amit én 20k-ért megvettem. Ha igaz ha nem.
    3: adjunk el minden  cuccunkat és vegyünk egy butatelefont, egy GPS-t és egy fényképezőt és menjünk minden okostelefonos topicba lehülyézni mindenkit, hogy okostelefon nem is kell.
    #1125: mondjuk amekkora adóterhek vannak itthon lehet a Bécsi szervíz cakk-pakk olcsóbb lenne mint a hazai.

Nade:
    - A drága, felhasználóközpontú és alázatos droidos gyártók nem tehetik meg, hogy a telefonjukat drágán adják, mert akkor az user lelép a konkurenciához! Ami ugye szigorúan nézve nincs az Applenak.
    - A kóklerek rontják a cég hírnevét. Pont ezért zárta le a Xiaomi a bootloadert a telefonjain, nem tudom vágod-e a témát. A hivatalos szervíz az hivatalos szervíz, aki kóklerhez viszi így járt. Ha nem is gyári, de gyárival megegyező minőség ezután is beszerezhető lesz!

Mellesleg egy fólia meg egy gagyi tok ha boldogságot okoz, keress olyan gyártót. Felőlem a headsetet is kihagyhatnák, csak adnának bele egy Ipad töltőt! Na az fasza cucc :D

Új hozzászólás Aktív témák