Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovbandi82
őstag
válasz
aujjobba #1133 üzenetére
Az vagy...
Szerintem adjunk el minden cuccunkat és:
1: vegyünk egy kínai gyártó mobilját szigorúan Apple designal, sőt turbózzuk fel IOS témával és osszuk az észt mekkora gáz az . Persze évente cserélgessük.
2: adjunk el minden cuccunkat, és vegyünk félévenként egy Ulefone vagy hasonló szemetet és menjünk a nagyobb kínai gyártók topicjába, hogy mekkora balfaszok hogy 60k-t adnak azért, amit én 20k-ért megvettem. Ha igaz ha nem.
3: adjunk el minden cuccunkat és vegyünk egy butatelefont, egy GPS-t és egy fényképezőt és menjünk minden okostelefonos topicba lehülyézni mindenkit, hogy okostelefon nem is kell.
#1125: mondjuk amekkora adóterhek vannak itthon lehet a Bécsi szervíz cakk-pakk olcsóbb lenne mint a hazai.Nade:
- A drága, felhasználóközpontú és alázatos droidos gyártók nem tehetik meg, hogy a telefonjukat drágán adják, mert akkor az user lelép a konkurenciához! Ami ugye szigorúan nézve nincs az Applenak.
- A kóklerek rontják a cég hírnevét. Pont ezért zárta le a Xiaomi a bootloadert a telefonjain, nem tudom vágod-e a témát. A hivatalos szervíz az hivatalos szervíz, aki kóklerhez viszi így járt. Ha nem is gyári, de gyárival megegyező minőség ezután is beszerezhető lesz!Mellesleg egy fólia meg egy gagyi tok ha boldogságot okoz, keress olyan gyártót. Felőlem a headsetet is kihagyhatnák, csak adnának bele egy Ipad töltőt! Na az fasza cucc
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Lexus, Toyota topik
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingatlanos topic!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Anime filmek és sorozatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest