- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autóhifi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
válasz
forintuser #16973 üzenetére
illogikátlan=logikus
illogikus=nem logikus -
-
domerator
veterán
válasz
Tibee86 #15872 üzenetére
Nos már másnap jobb volt a helyzet, szerintem közel az újkori teljesítményét hozta (emlékeim szerint)... reggeli 20-30 perc netezéssel csak 1-3 százalékot merült. A gond az, hogy pénteken kaptam egy új céges telót (droid)
és azt kell használnom, sőt olyan a helyzet, hogy el kell adnom a hetest,
szóval csak a pénteki helyzet a mérvadó. Szerintem mindenképp megéri az akkucsere, az ios 12 új akkuval jól muzsikál.
(a droid továbbra is egy kabaré az ioshoz képest, bárki bármit mond, hogy mennyit fejlődött... pláne megspékelve céges policyval.
Minden napra akad valami sírós-röhögős mutatványa, a beállítások, meg már a pilótavizsga szintjén vannak...
)
-
domerator
veterán
Na megvolt a kedvezményes akkucsere, iStyle Andrássy, fél óra alatt megvolt, igaz másfél órát mondtak. 20%-os volt az új akku töltöttsége, az állapota természetesen 100%.
Előlapi védőüveg rajta maradt, a hátlapon levő vékony műanyagfóliát viszont valamiért leszedték.Most próbáltam az Antutu-t, 7.1.9 verziót lehet leszedni, de érdekes módon nem fut végig, kilép
GFX bench viszont őszerinte átlag feletti eredményt adott: single 3458, multi 5975
A teló szépen simán fut.
Megérte a 10e ft-ot az új akku szerintem. A régi 83% volt. Gondolom pár nap kell majd hogy beálljon, most a két teszt alatt 13%-ot esett.
-
domerator
veterán
válasz
nickedez89 #14998 üzenetére
Gyári appra (is) gondoltam, nem feltétlenül külsőre, az excelt azért hoztam példának, mert azon naponta látom az újratöltést.
Amúgy meg mia pék változhatott mondjuk az egy évvel ezelőtti állapothoz képest szoftveresen... ugyanúgy elég kellene legyen a 2 giga...? -
domerator
veterán
válasz
nickedez89 #14993 üzenetére
Én tapasztaltam effélét, nem is tudtam mire vélni, most se tudom eldönteni, hogy egy-egy app, vagy az iOS a ludas, de pl. a MS excel (naponta többször megnyitom) szinte mindig nulláról tölt be több másodpercig, de több appnál is volt/van ilyen.
-
domerator
veterán
válasz
scabiosa82 #14286 üzenetére
Xar az iOS, de ezt eppen a google nem engedi hogy a gyari app tudja a pusht
-
domerator
veterán
válasz
kovbandi82 #14095 üzenetére
Sot Astra K-ban a CarPlay is csak kabelen megy
-
domerator
veterán
válasz
scabiosa82 #14063 üzenetére
A beallitasoknal File Manager alatt bekapcsolhato a show file extension es akkor mindenhol latszik a fajltipus
-
domerator
veterán
válasz
o_pegazus_o #13579 üzenetére
12 nap alatt megjott, igaz masfel dollaros fizeto postaval
(a linken 3D van, de azt kuldtek amit tartok a kezemben)
-
domerator
veterán
Tegnap este frissitettem 11.2-re es ma reggel netezes kozben igencsak felmelegedett a telo a kamera alatt... kilottem mindent es toroltem a safari historyjat... meg mindig langyos de mar nem forro legalabb... kuzdok ezzel a 11-es iossal de eddig nem volt tokeletes egyik se a fene enne meg.
-
domerator
veterán
válasz
istibond #12641 üzenetére
Nekem pont ellenkezo a tapasztalatom a 11.1 beta 5-tel... epp tegnap gondoltam ra, hogy amiota fenn van a telon, azota nem melegedett a telefon, pedig elotte neha volt melegedes.
Most direkt kiprobaltam, youtube videot neztem vagy 5 percig, elotte a tokot is leszedtem es semmi melegedes, de langyosodas se volt! -
domerator
veterán
Ma reggelre szépen felajánlotta a 11.2 dev bétát a gép. Nem tudom mitévő legyek, a 11.1 béta 5 teljesen jó (kivéve számológép), mi lesz ha elrontom?
-
domerator
veterán
válasz
kchris78 #12486 üzenetére
Lehet... a számológép tényleg hulladék lett, de kit érdekel... komolyan elhagyom az agyam, amit most a telefon az akkuval művel... megint majdnem 8 óra használat és 14 óra készenlét a mai nap 7 maradék százalékkal. SOHA ilyet nem tudott se a hetes, se az SE... most leborulok az apple előtt!
-
domerator
veterán
válasz
PlayMax #12467 üzenetére
Soha nem volt ilyen jo a hetesem ugy akksi mint gyorsasag szempontjabol, 11.1 beta 5 van rajta, azt hiszem most jo darabig megallok.
Te viszont veglegesen komolytalan es hiteltelen lettel, kar hogy nem lehet valahogy kimuteni teged a ph-rol... csak kartekony es feleslges tudsz lenni.
-
domerator
veterán
válasz
Sogi74 #12364 üzenetére
Tobb tizmillio iphone-on nincs problema a touch id hasznalataval appstoreban... (nalam sincs) ... Miert nem viszed el egy apple boltba, vagy hivod fel az ingyenes helpdesket? Ha nem mukodik rendesen ez a telefonodon, akkor vagy sw vagy hw hiba van es kicserelik a vegen.
De ha sokat topogsz egy helyben akkor tenyleg jobb lesz visszamenned droidra. -
domerator
veterán
válasz
lugosi #12071 üzenetére
Na ezt nem ismertem, viszont most kipróbáltam és azt tapasztaltam hogy ha a rezzenés után megszünteted az ujjadon a nyomást DE nem engeded el, akkor nem nyitja meg hanem előnézet marad és felfelé húzva eléred az opciókat. Ha ezután megint jobban megnyomod, akkor megint rezzen és megnyitja. Ha márvaz elejétől folyamatosan nyomod, akkor egymásután kettőt rezzen és megnyitja. Ez afféle kétfokozatú 3d touch.
-
domerator
veterán
válasz
A guru #11610 üzenetére
Én is sokkal gyorsabbnak érzem a touch id-t a 11-en, sőt... azt hittem nem jól látok: műtőskesztyűn keresztül feloldott!!! Néha használok a munkában orvosi műtőskesztyűt és pár napja majd hanyattestem amikor kesztyűben vártam a feloldó kód képernyőre oszt már fel is volt oldva az első nyomásra. Többször kipróbáltam, nem vicc
-
domerator
veterán
válasz
Ed Parker #11508 üzenetére
Soha nem hittem el hogy frissites utan majd “beall” az akksi a normal teljesitmenyre de most tapasztaltam is... nalam 2-3 napig merult mint allat, forgott a kis karika sot meg melegedett is de mostanra teljesen lenyugodott es azt kell mondjam hogy a 11-gyel megint iphone lett a telefonbol
... szoval a kis forgo kor majd eltunik ha mindennel vegzett
-
domerator
veterán
válasz
tarcsika #11226 üzenetére
Szerintem meg nem rossz... szamtalanszor fordul elo hogy valami csirke wifi halozaton van az ember es vegul atvalt mobilnetre hogy meg tudja csinalji amit akart, ehhez eddig vagy ki kellett kapcsolni a wifit vagy elfelejtetni a halozatot, elobbi esetben pedig sanszos hogy kikapcsolva is felejted a wifit es ha hazaersz vagy be a meloba akkor is a mobilnetet hasznalja a telefon. Nekem nagyon tetszik hogy csak lecsatlakoztat.
-
-
domerator
veterán
-
domerator
veterán
válasz
nickedez89 #10743 üzenetére
Az ugye megvan, hogy ez NEM iphone 7 specifikus jelenség... a szolgáltatód (amelyik sajnos az enyém is) szarik a fejünkre.
-
domerator
veterán
válasz
Snoop-y #10360 üzenetére
Van, csak éppen rettentő fosul működik. Safarin szenvedek vele én is évek óta, most kipróbáltam Chrome és Opera Mini alatt is és ugyanaz, szóval ez rendszerszinten van elbaszva már régóta. A bosszantó az, hogy voltaképpen működik az átlós scrollozás, csak épp olyan mint a kutya vacsorája... vagy megy, vagy nem és rengetegszer akkor megy, amikor csak pont lefelé vagy oldalra akarnék tekerni. Erre magasról szarik Timur és csapata, bezzeg az összes többi grafikai csicsa az fontos... persze az is jó hogy van, mert attól lesz különleges az iOS, de a kifejezett hibákat illene javítani.
-
domerator
veterán
válasz
Dzsuri89 #10199 üzenetére
0.3-as tokokat hasznalok, ezek pont sikban vannak a gombokkal, igy kicsit nehez neha eltalalni hol is vannak. Viszont ennelfogva a gombok legalabb oldalrol vedve vannak. Karcolodasrol nem tudok beszamolni mert nem figyelem.
Utalom azokat a tokokat, amelyiken a gombok fedve vannak es "kikonnyitve"... egyik reszukon alig lehet benyomni a gombot, a tobbin meg pont forditva: szinte hozza se kell erni mert a tok mar felig benyomja.
Apple gyari szilikont neztem egyszer, na az rendesen meg volt csinalva. -
domerator
veterán
válasz
Cseri0058 #8134 üzenetére
Oh yes... és persze a play azért is sokkal jobb, mert sokkal önállóbb... minden francot saját magától frissít, letölt telepít, ha akarod ha nem, hátha csak megfeledkeztél róla, sőt... annyira vigyáz magára, hogy ha te úgy gondolnád, hogy valamelyik összetevőjére nem lenne szükséged, akkor toporzékol, hogy el nem indul ameddig vissza nem rakod.... ja nem, mégsem.
A googe play egy nagyra hizlalt okádék lett.
-
domerator
veterán
válasz
entoni1989 #7649 üzenetére
Nekem most jött meg ebayről a 0,1mm vékony üvegfólia... ég és föld a többi vastaghoz képest.
Kicsit kisebb mint a megszokott üvegek, de talán ettől nem fog feljönni körben a széle, mint a vastagabb (0,2-0,3mm) üvegeknek.
Nekem nagyon bejön, sőt találtam 0,05mm vékonyat is, jövő héten abból is rendelek, kÍváncsi vagyok milyen a telefonon.
Tudom hogy a 0,1mm-es jóval kevesebbet véd a törés ellen, mint a szokásos vastag üvegek, viszont sokkal jobb kezelni, a 3d touch is olyan mintha nem lenne rajta semmi és karcok ellen ez is véd.Ja... most láttam valami tesztet üvegfóliáról és ott azt állítják hogy a megadott vastagság csak az üvegre vonatkozik, ahhoz még hozzájön a ragadós (szilikon?) réteg meg még valami bevonat, szóval a 0,2-es valójában van vagy 0,3mm
-
domerator
veterán
válasz
icecave #7519 üzenetére
Ha Nillkin Nature-t rendeltdél: jó kis tok, de totál megkeményítették a gomboknál a kiálló részt, azért vettem le, mert rohadt nehéz volt a power és hangerő gombokat benyomni.
Ugyanez a tapasztalatom, én kivágtam a gomboknal, lesz ami lesz, nem lett tökéletes de nekem is tele lett a zsakom hogy olyan nehéz benyomni a gombokat, tisztára mintha senki nem nézné meg az elkészült termeket a gyárban...
Ozaki Jelly meg szerintem se jelly egyáltalán... matt csúszós a felülete, pedig nem lenne rossz. -
domerator
veterán
Amúgy az i7-bol is létezik Samsung processzoros verzió? Nálam az Aida TSMC-t mutat.
-
domerator
veterán
válasz
B-L-A-C-K #7334 üzenetére
Nagyon sokszor hallgatok zenét, ha van pici üresjárat a munkában akkor rögtön netezek, Viber, telefonhívások, néha navigálás, szóval tényleg sokat használom. Ha munka közben hallgatok zenét akkor azt vezetékes fulessel teszem, ha autóban, akkor bluetoothon de mindkét esetben sokszor online spotifyt hallgatok, szóval vagy a mobilnet vagy a wi-fi megy meg pluszban.
Igaz hogy a kocsiban mindig tudom tölteni a telot, de ha nem kell, akkor nem szívesen tölteném csak majd éjjel. Ezzel az akkus tokkal meg tudom tenni hogy erős napon is hagyom merülni a telot mert ha úgy alakulna hogy estére valószínűleg nem lenne elég a telefon szuflaja, biztonságban vagyok mert ott a tok ha kell. Nekem ennyi boven elég. -
domerator
veterán
válasz
B-L-A-C-K #7322 üzenetére
Na kipróbáltam, 10%-nal kezdtem tölteni és 60%-ig töltötte a telefont úgy hogy közben végig mobilnetrol ment a spotify az autóban Bluetooth-szal.
Ez alapján szerintem nyugalomban olyan 60%-ot tud belepumpalni. Ez nagyon jól fog jönni adott esetben, nem kell 2-3-4-szeres külső akku kapacitás. -
domerator
veterán
Bufff... hat a Mophie nem éppen ez a sulycsoport...
Pro: 2750mAh az 1500-zal szemben
Con: masfel centivel hosszabb, 5mm-rel szélesebb és 3,5-tel vastagabb (a telohoz 8,5mm-t tesz hozza, az enyém kb 5-öt) mophie: 154,9x74,2x15,5, kínai: 140x69x12
Mophie tömege majdnem 10 deka szemben az 58 grammal.
Nem utolsó sorban a Mophie akcióban 23ezer, az enyém nem a legolcsóbbak közül 8300Ft volt. -
domerator
veterán
válasz
B-L-A-C-K #7032 üzenetére
Mea culpa mindenkitől, nem ittam csak reggel a gboard sokadszor fagyasztotta le a hozzászólás írást és nem tudtam elküldeni... most mar emlékszem de annyira előttem volt hogy a topikban is megjelent... SORRY!!!
Secret nincs letiltva amúgy... nem tudom miért nem látom.
Amúgy szóval mágneses lighting kabellel van tapasztalata valakinek? Mennyire lóg ki a telobol? Milyet érdemes venni? Speednel valami nyolcezer.... van ennél olcsóbb megbízható?
-
domerator
veterán
#6992 hozzászólásomat ki törölte??? Mitől volt az helytelenebb mint a sok off? Mágneses lighting kábel tapasztalatokat kérdeztem.
-
domerator
veterán
Na felraktam a dbrand fóliát... nem az igazi...
Sajna ilyen mindenhol gömbölyded telefonra nem igazán sikerül szerintem házilag fóliát tenni, marad a nillkin tokTudom, kicsit jobban melegithettem volna a fóliát, lejjebb is sikerült rakni vagy 2-3 tizeddel, de akkor sem az igazi.
Ez egy próba volt, a másik fólia (a kameranal passzentos) ha kell valakinek akkor övé lehet egy ezresért mondjuk
-
domerator
veterán
válasz
fermacht1994 #6618 üzenetére
Safari (csak az a kicseszett görgetés lenne kicsit könnyedebb... így olyan mintha ragasztót maszatolnék)
-
domerator
veterán
válasz
B-L-A-C-K #6451 üzenetére
Úgy tűnik te nagyon jól rátalálsz a jobb dolgokra ... nem tudnál valami jó vékony akkumulátoros tokot ajanlani a hetesre? Néztem a thincharge-ot de az meg nincs heteshez, meg picit drága, AirCase körül meg botrányok vannak, Flux nem jön be és nem olcsó az se. Kínai akkus tokok már vannak 3ezertol, de vajon azokból vagy picit drágábbakbol melyiket lenne érdemes megvenni?
-
domerator
veterán
Nekem most egy Btech tok van rajta a Mediamarktbol. Kb olyan mint az Ozaki 0,3-as csak ezen pontosan ki lett alakítva a kiálló kamera védelme (nemcsak ki van vágva a helye) és a szélén körben nincs kivágás mint az ozakin, hanem teljesen körben van vedelem. Eddig jó, faszan rafeszul a telora. Nekem jobb mint az ozaki és ez csak 3e.
-
domerator
veterán
válasz
kchris78 #5957 üzenetére
Másképp pedig nem tudom megoldani... pont azt a rendszert alakítottam ki hogy a rövidebb hosszabb autoutjaimon nemcsak hallgatom a zenét hanem újabbakat probalgatok, valogatok, nem töltöm otthon ezzel az időt számítógépen, ezért van spotify premiumom meg 25 giga mobilnetem a mifin.
Amúgy persze hogy van töltő a kocsiban ... illetve én durván nyomom mert mindig egy powerpackrol töltöm a telefont hogy tuti csak zavarmentes egyenfeszültséget kapjon a cucc.
-
domerator
veterán
Na ugye hogy sokat eszik a BT... kabellel meg valami rohadt ergya ahogy szól a kocsiban... nagyon el lett qrva a jack bemenet a pözsóban.
Ja... és nem mobilnetrol megy a zene a kocsiban hanem wifirol, Telenoros myhome mifit viszek magammal, szóval meg a mobilnet nagyobb fogyasztása sem játszik.
Most jutott az eszembe... spotify zenehallgatás nem fogyaszt többet mondjuk saját MP3 lejátszásnál?
-
domerator
veterán
válasz
B-L-A-C-K #5945 üzenetére
Ebben az a nem a legjobb hogy a BT lejátszás ilyen sokat fogyaszt. Valamint sajnos nem jön le a statisztikából hogy mennyit volt bekapcsolódva a display. Ez a 24 órás adat egy marhaság.
Az igazat megvallva mondjuk simán kibirta késő estig - igaz 20% alatt most először engedélyeztem az akkukimelo módot - szóval igazán panaszom nem lehet,csak fura hogy a kékfog ennyit fogyaszt.
A gumi lábak pedig teljesen egyediek, szerintem a világon nincs ilyen szóval tessék az ötletet elismerni, nem ér le az alja az asztalig és nem karcolodik.
Mas téma: szerintem valamit reszeltek a szöveg kijelölésén mert most viszonylag egész pontosan ki lehet emelni egy egy szövegrészt, régebben ez halál volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Jövedelem
- Google Pixel topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autóhifi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest