- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
Nekem tobb mint del evig volt 7 par honapig 7+. Mattfekete. Nem volt rajta semmilyen tok es uvegfola, utalom oket. Mindkettot patika allapotban adtam el. Bebujtatos tokba raktam mielott zsebre tettem volna, a lenyeg ez. A normal tokok 95% a jo vacak kopas tekintetebol, a leesesre jok inkabb.. a lenyeg neg hogy sima tokban zsebben osszeszedi a port, aztan bedolgozodik szepen...
-
-
kchris78
veterán
-
kchris78
veterán
válasz
19_OsY_81 #12744 üzenetére
Hat bennem is
. Most olvastam hogy jovore 2 telefon varhato amoled es a kerdeses az AR...
Ha hozol us-bol egy apple cuccot abban az a jo ha nem jon be meg mindig nyereseggeltudsz kiszallni belole kb.. viszont sok. Szep meg minden de az ar annyira lelohasztja bennem az instant get erzest.. most kicsit ugy vagyok hogy 8plus lenne jobb... kijelzo hiaba 5.8, a plus 5.5 sokkal jobban kihasznalt es szelesebb.9to5macen van a cikk.
-
kchris78
veterán
válasz
marilllyo #12713 üzenetére
Az utolso bekezdes eleg sarkitott es demagog volt. Sokan azt varjak el az iphone kitalalojatol hogy minden evben jojjon a lefosom a bokam effekt.. de mivel, ha nincs olyan uj technologia amit bele lehetne tenni a telefonba? A kapacitiv erintokijelzo meg hasonlok ujdonsagok voltak anno.. most uj pl a faceid.. azinnovaciot ne azzal kossuk mar ossze hogy milyen dobozba csomagolom..
-
kchris78
veterán
válasz
Ed Parker #12711 üzenetére
Kb engem is, meg a macera hogy a 7+ -t el kellene utana adni
. 8+ -ra azert nem valtok mert szerintem sokkal nehezebben vagy rosszabb aron lehet majd kiszallni belole, mar most alig veszik az emberek..
macbook prot viszont pont vettem. Ez fog is avulni, de kaptam ceges reszt, es olyan brutalis ereje van hogy evekig boven boven eleg lesz... a 13-as regebbirol valtottam, emiatt ment a csere, ez alig nagyobb.
-
kchris78
veterán
válasz
Ed Parker #12707 üzenetére
Hat igen ha ujonnan veszi az ember es csak az afat vonom le mar akkor 1000EUR kozelebe megy az ar.. ha meg mar bontott a telefon es par hetes akkor meg lejjebb is tan. I6 ota en is megvettem mindent indulaskor. Ennyit viszont mar nem er, foleg ha az avulast beszamitom (foleg ha dragabban veszi meg ennel is a garantalt atvetel miatt az kapasbol buko). Le se irom a 7-en mennyit buktam anno de ez meg mind semmi lenne az Xhez kepest.
-
kchris78
veterán
Ugy hogy redukalod a ciklusok szamat pl este radobod reggelig nem merul.. ha tudod hogy sokaig nyonkodod es van ra lehetoseged dugd ra... vagy minimalis fenyero.. de ez azert sok energiabefektetesnek ahhoz kepest hogy par honappal kitolod az akksi cseret ha egyaltalan kijon nalad.
-
-
kchris78
veterán
válasz
Kyller #12572 üzenetére
1-3 honappal a .0.0 utan mindegyik iOS verziot kioptimalizaljak, nem ertem ezt a nagy csodalkozast. Az hogy felig kesz iOS-ek jonnek ki az csak azert van mert minden evben szeptemberre valami "kiadhato allapotu" valamit a menedzsment kieroszakol a fejlesztokbol... Ami a legtobb embernel mukodik de tul nagy az a reteg akiknel nem...
-
kchris78
veterán
Van aki nyomkodta mar a 11.1b4-et? Van akinek van osszehasonlitasi alapja fogyasztasban? Nekem nem all ra a szemem, amit tenyleg latok az csak a 3D Touch fluidsaga, a fogyasztast szamomra sokkal inkabb az hatarozza meg hogy mennyit meg a kijelzo milyen fenyeron, minthogy melyik alverzio porog a gepen.
-
kchris78
veterán
válasz
mediumgecso #12230 üzenetére
Akksi is jobb.
-
kchris78
veterán
válasz
leslieke #12083 üzenetére
Persze hogy az. Hanyan voltak itt a topicban hogy jajaj belassult a rendszer, senki vagy legalabbis nagyon kevesen vartak legalabb 1-2 napot hogy megvarjak hogy az a szerencsetlen beindexelje magat (persze vannak hibak de joval kevesebb embernel mint amennyi ide irt hogy lassu stb).
Mibdenkinek: megnyugtatok mindenkit, aki azt gondolja hogy ios10-el majd faszabb marad a rendszer:
Most jon ios11 miatt kb minden appra frissites, ha azok nagyobbak - tobb memoriat foglaloak, nagyobb cput igenyloek lettek UGYIS be fog lassulni ha az ios10 -en marad egy iphone foleg ha az 6-os amiben relative jo lassu cpu/ssd vezerlo es 1GB RAM van. Aztan majd lehet szidni az applet hogy direkt belassitotta a telefont.
Extra: olvassatok vissza amikor a 10 kijott ugyanez volt, hogy a 9 milyen fasza volt es azon kell maradni.. -
kchris78
veterán
A magyarazat az hogy a hivoszamkijelzes ugyanis _szolgaltato_ oldali beallitas alapvetoen es ha az tolja a hivoszamot kifele akkor a telefon csak akkor modosit ha felulirja ezt.. Akinek ez nem megy ott valoszinu a szolgaltatoi oldalon tiltva van a hivoszamkijelzes es a telefon engedelyezi megis, szolgaltatoi oldal beallitas utan megszunik a vacakolas.
-
-
kchris78
veterán
válasz
Ed Parker #11986 üzenetére
Nekem az összes minden fotóm 4x GB (ebből az újabbak foglalnak több helyet mert az évekkel ezelőttiek azok kisebb MPixelesek voltak
). Hozzáadom az iCloud Drive-ot meg mentéseket és pont túllépnék az 50-en, de ha nem is, a necces kategória. kb. 13000 kép. Ha adnának mondjuk 100GB-ot az 50 helyett akkor azt mondom oké és akkor az összes minden fotómat betolom a Fotó könyvtárba. Ha valamivel át lehetne HEVC HEIC-re kódolni az felezné ezt, akkor elég is lenne az 50... keresek is valamit amivel ez megoldható. Legalább azokat betolom amiken van GPS anélkül macerásabb picit az albumozás..
Van aki több fotót videót tárol a Fotókönyvtárban mint amekkora az iPhone-ja? Nincs az hogy elkezded nézegetni a fotókat és azzal teletömi a telefont hogy utána semmire ne legyen elég? (pl Apple Music offline)
-
kchris78
veterán
válasz
dvdbackuper #11984 üzenetére
Ezért nem teljesen értem a sok embert aki olyan lazán visszamegy a 10-esre 11-ről.. Csak éppen a mentés 11-ról NEM megy fel a 10esre ugye... az iCloud meg önmagában a backup nélkül kicsit lightos... Szerintem a legtöbb embernek meg egy 11-es után már nem valószínű hogy van 10-es mentése..
-
kchris78
veterán
válasz
wolruf #11982 üzenetére
7plus nekem is kis nyüstöléssel most 68% pedig 23 órája szedtem le a töltőről. 4:30 használati idő. 11.0.1. iCloud szerintem szívás, drága. Aki valamennyit fotózik annak az összes fotója már túl van az 50GB-on hogy beférjen minden az iCloud 50GBs csomagjába, a 200GB meg nekem már drága hónapokon éveken keresztül fizetni. Nem önmagában, hanem ha minden kis ilyenre ennyit költ az ember abból nagy pénz megy havonta, annyit nem ér (spotify/apple music etc.).. Inkább feltolom a flickr-re ingyen.
-
kchris78
veterán
válasz
kovbandi82 #11973 üzenetére
Nagyon kivancsi leszek hany het alatt porgetik vegig a betakat es lesz belole vegleges.. Gondolom most a heten lesz beta2.
-
kchris78
veterán
Egesz nyaron betaztam na csinaltam ckean install-t.. 11.0.1-re. Kivancsi vagyok lesz e valtozas.. Masodszor hozta eddig elo a regi telepites azt hogy egy process beragad es a plus egy ejszaka alatt 35%t esik.. A keszenleti es hasznalati ido megegyezett.. Sima restart megoldja de kerdes vajon mi okozta, en azt is el tudom kepzelni hogy egy app a bunos.
-
kchris78
veterán
válasz
tothjozsi96 #11858 üzenetére
le lehet. amennyi helyed van mind tele tudod tolteni
-
kchris78
veterán
válasz
tomee007007 #11841 üzenetére
nekem eddig sem volt gond a stabilitassal, akku fogyassal. en nem erzekelek semmit..
-
kchris78
veterán
válasz
Thewent12 #11817 üzenetére
egyszeru: fanatikussag, es a 7+-bol a 32es modell van aminek kezdem a hatarait karcolgatni... de most csekkoltam a garijat november vegeig garis ugyhogy novemberig van meg ido atgondolni ezt a dolgot.. az biztos szerintem hogy ez a +130k difi noni nem fog max csokkennhet ha valaki mar nem bontatlan i8+-t fog eladni mert nem tetszik neki valamiert.
-
kchris78
veterán
megjelent a 11.0.1! 250MB, azert eroteljes a legutobbi betak upgrade meretehez kepest...
-
kchris78
veterán
Most hogy latni hogy vannak az i8 arak (i8/ i8+) szerintetek erdemes egyre beruhazni, vagy erdemes varni? Kb novemberig garis az i7+-om, gondolom ha valtok akkor azelott erdemes meg lebonyolitani a tranzakciot... Az i7+ om ahogy nezem kb 170 korul erhet, az en elgondolasom hogy 300k-rol 3-4 honap alatt meg eshet partizezret.. Az "okos" boltok azert ha inkabb kinalati a piac azert engednek az arbol (annal rosszabb nincs nekik ha all a penzuk hetekig valamiben). A rafizetes most kb 130k lenne.. Kerdes ez a difi merre mozog majd.. Bocs, "hangosan" gondolkodom
.
-
kchris78
veterán
válasz
B-L-A-C-K #10697 üzenetére
en ugy olvastam elozo hozzaszolasodat legalabbis ugy emlekszem hogy 14... Mivel normal bebujtatos tokom van, ez egy abszolut opcionalis cucc, 3-4ezret elkoltok esetleg egy ilyenre, de 7 az mar tul van a fajdalomkuszobomon. azert mert ilyen telefonom van, meg nem jelenti azt hogy szamolatlanul dobalom ki az ezreseket az ablakon.
-
kchris78
veterán
válasz
nickedez89 #10643 üzenetére
Mivel a levegoben elofordulhatnak homokszemcsek ha kis meretuek is, ha egy olyat usszegyujt akar a zseb rossz resze akar a telefon, egy megfelelo letorlessel jo kis mikrokarcot veshet a kijelzobe. Sajat tapasztalat:
a zseb bebujtatos tok vagy kijelzovedo nelkul nagyon szar tarolasi hely a telefonnak, akkor is ha legjobb esetben sajat zsebe van a telefonnak. Zsebbe bejut a por a varos levegojebol, falun egy elmeno auto altal felvert porbol... Ezutan MINDEN EGYES lepesnel kicsit megdorzsolodik a zseb belso szovete a telefon kijelzojen tobbezer lepesbol egy eleg hogy rossz helyen legyen egy porszem... Nekem minden jelentosebb oldalfenyben lathatova valo karcom igy keletkezett a regi 7-esem kijelzojen. Nem volt még meg a bebujtatos tok, de folyamatosan kezben sem akartam tartani. Nem lathato karcok, mikrokarcok. Van aki ezt eszre sem veszi es ramondja hibatlan... Nyilvan mivel nem latszik normal hasznalatban ennek inkabb erzesbeli jelentosege van.
Mivel a kvarckristaly meglehetosen kemeny, ezek a karcok barmilyen telefonon megjelennek. (kedvencem a stylus melle beszorult mikropor ami viszont mar majdnem lathato barazdat kepes szantani a kijelzobe).
Megoldas a bebujtatos tok, ebben ritkabb az ilyen baleset, ja es nem kell a tok melle kulon hatlapfolia se, hogy a hatlapi seruleseket megussza az ember. Tavaly szeptember ota gyurom ilyen tokkal a masodik matt fekete 7 /7plust es sajat hibamon kivul semmilyen lathato serulesuk nem volt/nincs. -
kchris78
veterán
válasz
nickedez89 #10156 üzenetére
valamennyi animaciot az iosen is tiltani lehet. azt nem kapcsolod ki? kisegito dolgoknal van.
-
-
kchris78
veterán
-
-
kchris78
veterán
válasz
Gigicuci #10001 üzenetére
szerintem az altalanos iphone elonyok. egy darabig bizget a brutal kijelzo a kavamentesseg, en is fogdostam, sokat, de lathato hogy ezek napi hasznalatban nem sokat jelentenek (nekem). ellenben a droid.. mar lattam hogy mi mindenre kene 3rd party appot keresni/letolteni..
-
kchris78
veterán
válasz
Viper26 #9970 üzenetére
Rendeltem ilyet is, egy Xiaomi cuccot 10 dolcsiért az aliexpressről. Igazából ez inspirált az AirPods-ra addig azt gondoltam ezt a terméket megúszom. De 1 db használhatatlan (nekem) arra hogy bármit is hallgass. Bár azaz előnye megvan hogyha jól felhangosítod akkor csak a fél fülre süketül le az ember
. (ha nem váltogat oldalt)
Plusz ezzel meg lehet úszni azt a BT szerencsétlenkedést, összehasonlítva nekem kényelmesebb, azonnal kapcsolódik és átveszi a hívást a telefonról ha csak telefonálásra használom ülve. -
kchris78
veterán
válasz
zombinyul #9940 üzenetére
16 giga az szerintem ahogy múlik az idő egyre gázosabb lesz. Régen én is a 16GB elég szószólója voltam.
Appok tárhely igénye brutálisan nő pl FB 2-400MB, plusz a cache amit magukba szívnak lassan de biztosan, és hasonlók... Persze ha az ember csak telefonálni használja és SMSezni akkor tényleg nem gond.. -
kchris78
veterán
Szerintetek mikor atesik a telefon 1 eves koron es elmegy a gyari garija emiatt esik az ara erezhetoen?
-
kchris78
veterán
raneztem a hw aprora es meglepett hogy milyen keves 128-as verzio van...
-
-
kchris78
veterán
Szerintetek erdemes 7 rol 7+ -ra valtani? En most azt latom hogy kb 40et kene rafizetni a 7/128GB-ra hogy 7+/128-as legyen belole.. Utana ennek a 190-es kutyunek jol leesne az ara... es megint vesztenek amikor a 7+-t adnam el valamikor kesobb (6+ eladasanal sokkal sokkal kevesebb igeny volt ra mint a simara). Szoval probalom magam lebeszelni rola mert anyagilag nagyon nem jonnek ki jol.
-
kchris78
veterán
szerintetek mennyi arkulonbseg van egy i7 es i7s kozott? elgondolkoztam a cseren...
-
kchris78
veterán
válasz
xEon1337 #9765 üzenetére
eloszor en is ezt gondoltam. most firenzeben viszont nem volt gond a roaminggal. es ha belegondolsz ennek nem sok ertelme van mert igaz hogy te nem fizetsz a roamingert de a hatterben a hazai szolgaltatod fizet az adatforgalmadert annak ahol forgalmazol. igaz nem tul sokat de biztos tobb mint a helyi userek akik mar kifizettek a havidijat... szoval nem nagyon sok erdeke kifejezetten korlatozni a roamingolokat.
BTW fogom a fejem neha its ujsagirok milyen benak. hwsw weeklybe mondja hogy jon az sms hogy leforgalmazta brusszelben a 17k ftnyi keretet. ha valaki arra nem kepes hogy: a) letiltja a roaming forgalmazast b) vesz elore 1GB roaming csomagot, szakmabelikent az meg is erdemli... Telekomnal pl meg jun15 elott alapbol a forgalomfuggo dijazasu "csomag" is alapbol tiltva volt. -
kchris78
veterán
-
kchris78
veterán
válasz
icecave #9560 üzenetére
Csak leválaszt. Bemegyek a wi-fi le választás után a beállításokba, és a wifi ssid re amit leválasztott azt írja ki hogy automata kapcsolódás letiltva. Szóval nem hibának tűnik a dolog, de majd kiderül. Azt írják ez azért jó mert helymeghatározás pl meg jobban tud működni, mert megy a wi-fi de mégsem azt a netet használja pl. Ugyanez bt-nél.
-
kchris78
veterán
Kiderult hogy az ios11 NEM kapcsolja ki a control centerbol sem a Wifit se a Bt-t csak levalaszt, a chipet nem kapcsolja ki. Ennek szamomra nem sok ertelme van... Mindenestre ha vannak backdoorok ebben az esetben jo, azt hiszi at ember hogy kikapcsolja...
-
kchris78
veterán
válasz
19_OsY_81 #9554 üzenetére
sebességgel nincs gond. 1-2 órája van fenn, még 100%-on van az akksi.. a térerőre a vonalkák sokkal jobban bejönnek mint a pöttyök, csak 4-re redukálták a régi 5+ helyett... Soksok apróság van ezekre még nem jöttem rá.. Telefonálás kontaklisták dizájnja szerintem jobb. Lényeg hogy ne fogyasszon sokat és az a pár program amit használok az induljon el..
-
kchris78
veterán
Na! Csak nem bírtam magammal, mivel iPad Air2-n nem láttam igazából semmi gondot a Beta2-vel, feltettem az i7-re is
.
-
kchris78
veterán
Viszont létezik olyan hogy GPS jeladó. Az egy olyan cucc amit pl hajókon szoktak használni vesz esetére.. pl kis vitorlásokon mikor átszelik az óceánt. Azt ha bekapcsolod elkezd adni, a speciális műholdak veszik a pozíciót, és kijelez egy központban, és tudnak küldeni spec egységet. Azt nem tudom hogy a pozíciót önmaga határozza meg vagy GPS pozíciót továbbít. De ezek már aktív eszközök. Hasonlóképpen a műholdas telefonokhoz.
(Igazabol nem neked kellett volna repülő de mostmár mindegy
).
-
kchris78
veterán
Akkor nyom egy DFU módot. Vagy kiszedi a SIM-et azonnal... Hidd el ha a kezemben van fizikailag a teló nem lehet nagyon kifogni a tolvajon. Becsomagolja Alufóliába azt kész. A tolvajokon azzal lehetne kifogni hogy ha a kezemben van az IMEI száma, megpusholni a telkó hálózatán keresztül hogy legyen bármilyen netje (más SIM-mel) küldje el a pozícióját. De ha kikapcsolja vissza már nem fogja tudni kapcsolni más SIM-mel mert jelkód nélkül nehéz... resetelni is. De ekkor meg eladják a házát + kijelzőjét és annyi... Már most sokakat vissza kellene hogy tartson a re-activation lock.
-
kchris78
veterán
mobilnet ki-be gombot megkaptuk
. Mast se nagyon
. Szerintem is erosen alig van annyi valtozas hogy verzioszamot lehessen emelni...
-
kchris78
veterán
válasz
B-L-A-C-K #9151 üzenetére
Nekem a meglátásom az hogy ez a 4 nap leginkább a kis fényerőnek köszönhető, illetve a CPU intenzív programok használatának minimalizálása... Én pont emiatt használom a telefont manuális fényerőn mert ha kell ha nem túlhúzza a fényerőt, jobban fogyasztva az akksit mint amennyire kellene.. Ha mégis erős a fény akkor bármely pillanatban 2 suhintás 0.3mp alatt a módosítás...
-
kchris78
veterán
ez igy van, de ha leesik a wifirol, vagy egy ujracsatlakozas eseten (kikapcsolt kepernyovel ha van mobilnet van nincs wifi) mivel mindig a 2.4-es lesz erosebb mindig a 2.4-re csatlakozik ha ismeri azt is...
meg akkor is ha az 5-os elorrebb a sorban... nekem az elfelejtetes jott be... persze ehhez kell eros AP aminek az 5G-je eleg eros. (aliexpressen 30par dollar 1Gbites).
-
kchris78
veterán
nekem kolléga párja szívta be. Valami rosszat mondott be vízbeejtéssel mert arra nem vonatkozik vagy mi, visszavonni nem lehetett a szöveget (ellopták vagy bármi helyette), nem is kapott helyette semmit. Nagyon meg kell nézni a kibúvóit a biztosítóknak... vagy körülnézni hogy melyiknek nincsen... Amúgy NYILVÁN nem úgy vannak ezek kitalálva hogy TE járj jobban...
Amíg nem sokan fizettek lakásbiztosítást és relative drágák voltak addig azt se fizettem mert azért olyan gyakran nem jött elő akármi.. Most hogy évi sztinten megvan valami tizenpárezerből, van. Most gondoltam bele hogy OLCSÓBB egy sokmillás lakás biztosítása mint egy szaros 200ezres telefoné... -
kchris78
veterán
válasz
mate543 #8750 üzenetére
elvileg kellene. de ha kibontva - nem 2-3dbot hozol és esetleg már belakod akkor a kutya nem fogja tudni megállapítani hogy nem itthon vetted! MacBookot is nem igazán értem. Behozott dobozostul kibontatlanul/stb MacBookot? Azt is úgy kellene hogy kibontva, magyarra belakva. Ma már noti telefon személyes cuccnak számít.. Mondjuk az én MacBookomat is decemberben hozták de aki hozta sűrűn jár és bevállalta ezt a dolgot.. Én mondtam hogy bontsa ki meg bármit tegyen vele csak nehogy fennakadjon
. De nem lett gond. Elmondásuk szerint 1-1db-al nem foglalkoznak, aki pofátlan és láthatóan keresni akar rajta arra mennének rá inkább, ennek az igazságtartalmát nem tudom eldönteni, én csak egyszer jöttem vissza tengerentúlról.
-
kchris78
veterán
Ebben kivetelesen van igazsag. 90es evek ota muterom mos svajci es itthoni beszerzesu porokkal / mosofolyadekokkal parhuzamosan es van difi. Lehet nem az az oka amit legtobben mondanak hanem ennel egyszerubb: keleten tobbet hasznalnak a koncentratumokbol akarmennyire irjak hogy _KEVES_ kell belole, a hatoanyag pazarlas miatt lazabbra csinaljak.
-
kchris78
veterán
ezt en ertem, de nekem az az emlekem van hogy vannak akik nem eloszor irnak ilyen csere temarol... ergo az az en tapasztalatom (lehet nem valid) hogy akiknek egyszer valami gondjuk van a telefonnal akkor sokkal nagyobb az eselyuk arra hogy nem az lesz az elso... es ilyenkor ver szoget a fejembe az hogy tenyleg a telefon gondja az ami miatt cserel az ember? (en pl tettem ra magasrol hogy az i6 idejen kicsit mozgott a némító gomb..) i7 fekete matt kopasrol az a velemenyem hogy ha vigyaz az ember ra kevesbe kopik ha nincs tokban.
-
kchris78
veterán
figyelve a garis hozzaszolasokat mar sok ideje, vajon csak nekem van brutal nagy szerencsem hogy mar az otodik iphoneom nyuzom (igaz nem itthon vettem oket mert nem birtam kivarni) de egyiket sem kellett gariba visszavinnem? (se a kollegaimnak) vagy en vagyok rossz szemu vagy lesz.ros es valami bolhanyi dolog miatt (amit eszre sem veszek) nem viszem-vittem vissza?
-
kchris78
veterán
válasz
tarcsika #8462 üzenetére
ne lássunk bele egy harmadik szintű frissítésbe olyan dolgot ami nincsen benne! olvastad a change logot?? pár security patchen kívül más NINCS benne. Ezt a méretéből is lehet látni... Viszont az hogy újraindítottad a telefont, és még üres a cache, nem indítottad el a programjaidat stb, az az első pár órában simán okozhatja azt a "kemény" akadozást szakadozást amit látsz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest