- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HTPC (házimozi PC) topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hexup
kezdő
A PIP (picture in picture) módra lesz bármi a YouTube appban? Azt is prémium funkcióba akarják majd? 😅 (tudom, hogy működik (még) safariból, meg Shortcutban + letöltve hozzá meg lehet oldani YouTube appban is, de engem az érdekel sima YouTube appban lehet e pip majd)
-
hexup
kezdő
Sziasztok!
Gyors kérdés (iOS 14):
Régen ki lehetett tenni a kedvenc kontaktokat ugyanígy widget-ként és onnan hívni őket 1 koppintással. Ezt a funkciót teljesen likvidálták belőle vagy csak én nem találom?
Shortcutba lehet már csak megoldani az ilyet?Köszi a segítséget!
-
hexup
kezdő
Szuper!!!!
A képernyőfotó esetében ez valóban bevállt módszer. Úgy egyáltalán nem pixeles. Innentől így használom a képküldést rajta normál fotók esetében is.Képernyőrögzített videó esetében sajnos viszont így is szörnyen pixeles 144p minőség kb.
Ugyanolyan.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, a képernyőfotóknál legalább bevállt valami
-
hexup
kezdő
Nem használok. Ez egyértelműen messenger oka egyébként? Meg mindenkinél? Hogy a képrögzitett videó messengeren küldve vicc kategória, a képernyőfotó meg csak saját telefonon látva messengeren röhej? Nem próbálja ki pár ember légyszíves? Maguknak elküldve messengeren
Nekem érthetetlen mert régen ez nem ilyen volt. Ezért aggódom hogy telefon vagy valami beállítás az oka. Keresem a lelki nyugalmat
-
hexup
kezdő
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni kérlek?
Nem értek egy dolgot egyáltalán, és iszonyúan bosszant ez az érzés.A képernyőfotó és a képernyőfelvétel. Ha egy ilyet készítek és messengeren küldöm el valakinek (igen, tudom hogy rontja a minőséget alapból), de egyszerűen egy képernyőrögzített videó annyira undorító módon pixeles, hogy ki sem lehet venni ami benne van. Olyan pixeles, hogy a kabátot fel lehet rá akasztani... Miért van ez? Régen az összes barátomnak így küldtem videókat hogy YouTuberól rögzítettem képernyőfelvétel és tovább küldtem messenger, teljesen jó volt, de most egyszerűen bármit veszek fel és küldöm el ott, egyszerűen szörnyű... Képek esetében ugyanez. Ott pedig az az érdekes, hogy elküldöm neki, én undorító pixelesnek látom a képet, viszont ő rendesen akinek küldöm. Ez mitől lehet? Csak képernyőfotó és képernyőrögzítésnél van jelen csak. Régen ilyet pedig nem tapasztaltam 6s plus telefonomnál mikor küldözgettem messengeren. Az meg pláne hogy a videó teljesen rossz
A fotóknál telefonba meg máshol tökéletesen látom őket egyébként. S mégegyszer írom, tudok róla hogy a messenger ront a minőségen, de azért nem olyan szinten volt az régen hogy 144p. Mi lehet a gond most?
-
hexup
kezdő
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Továbbítottam. Évek óta IPhonet használok, de mikor kérdezte, lefagytam
Nekem ezek nem szükségesek és fel sem tűnt, hogy ilyet mi nem tudunk. Persze már mondta, hogy milyen gáz az ios, meg hogy egyszerre csak egy dolgot tud a telefonon, míg ott YouTube közben messenger egyszerre meg viber stb. Mondom jó jó..
-
hexup
kezdő
Sziasztok!
Nagyon amatőr kérdésem lenne
Ismerős most lépett be az ios világba, és arra kíváncsi hogy van e bármi módszer arra, hogy ha kap egy értesítést bármiről, de pl nem hallja/nem látja a telefont épp, akkor ha ránéz a telora, anélkül tudja hogy értesítése van, hogy a telohoz kéne nyúlnia. Erre nincs módszer ugye? Én nem tudok róla. Nálam csak a vaku villan, de ugye az épp akkor történő dologról értesít. Ő meg androidos volt aztán zavarja hogy mindig tapiznia kell -
hexup
kezdő
Sziasztok!
Az akkumulátor résznél, ahol látni, hogy a "Képernyő kikapcsolva". Nálam az 0 percen kívül soha nem mutat mást.
Ez normális? Nektek rendesen írja, mennyit volt kikapcsolt állapotban? Illetve hogyan orvosolható, abban az esetben ha ez nem normális jelenség?Köszönöm előre is a válaszokat és a segítséget
-
hexup
kezdő
Nagyon nagyon szépen köszönöm nektek. Megpróbálom
-
hexup
kezdő
Valaki tudna tippet/tanácsot adni, hogy ha adott egy régi lumia telefon egy régi sim-kártyával, miként tudnám a leggyorsabban a telefonszámokat átvinni egy IPhone készülékre? Bocsi az amatőr kérdésért
-
hexup
kezdő
Valaki próbált már ilyet egyébként? Gagyik? (XCoweR)
[link]Ugyanúgy csúszkál a kézbe?
-
hexup
kezdő
Jó neked
Ahogy szétnéztem a neten, elég gyakori jelenség pedig. Gyakorlatilag nem tudják az emberek megszakítani a hívást, mert nem lehet vissza hozni a kijelzőt. Nem csak nem villan fel egyből a kijelző, hanem egyáltalán nem. Nálam mondjuk az oldalsó gombok segítettek, bár most fólia nélkül tényleg bármikor vissza jön a kijelző minden alkalommal, vagy 50x teszteltem. Csak abban tudok bízni, hogy fólia volt a ludas valamiért, mert nagyon bosszantana ha nem... Várom a Nillkint
-
hexup
kezdő
válasz
pecccccccca #3687 üzenetére
Nem nyugtat meg egyáltalán egyébként, de én mióta leszedtem a fóliát, azóta nem jelentkezik ez a jelenség
Hála az égnek. Bár a fólia alap dolog nálam szóval remélem nem fogja csinálni a következőnél. A sokak által dicsért Nillkin XD CP+MAX 3D lesz. De majd megírom neked mi újság azzal.
-
hexup
kezdő
válasz
pecccccccca #3687 üzenetére
És olvastál valamit mi okozhatja? vagy kérdeztél körbe?
esetleg érdemben segíteni tudott is bárki? akár szervíz
-
hexup
kezdő
válasz
pecccccccca #3685 üzenetére
Hm, szerintem a fólia lesz a ludas, legalábbis az én esetemben.
Anélkül nem marad úgy. De még próbálgatom mielőtt megérkezik az új fóliám -
hexup
kezdő
válasz
pecccccccca #3683 üzenetére
Előfordul, de nem folyamatos. Ezért is érdeklődöm.
-
hexup
kezdő
Sziasztok!
Gyors kérdés. Ha telefonás közben, amikor elveszem a fülemtől a mobilt, a kijelzőnek nem kéne újra aktívnak lenni? (tehát pl, hogy lássam azt a részt, hogy megszakítom a hívást, stb) Nálam ilyenkor csak az oldalsó gomb 1 vagy dupla nyomása hozza vissza a kijelzőt. Mi a normális jelenség itt? -
hexup
kezdő
Érdemes használni kameravédő keret/fóliát/üveg, bármit?
Nálam a tok emelt peremű a kameránál is, meg a kijelzőnél is. Ti használtok a fentiek közül valamit vagy érdemes a lencséket pluszba védeni? -
hexup
kezdő
Sziasztok!
6s plus-ról én is beléptem a 11 pro max családba
Nagyon furcsa még az egész kezelés.
Ti videónézésnél (pl. YouTuben) teljes kijelzőn nézitek a tartalmat (ezáltal nagyítva, hogy kitöltse a teljes képernyőt)? Vagy eredeti méretben ahol a két széle le van vágva?
Nekem annyira tetszik, amikor a teljes kijelzőt használja, de annyira kár hogy az bele nagyítás és nem látszik úgy annyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest