- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Televan74
nagyúr
-
-
myckey
veterán
válasz robogos10 #1750 üzenetére
Gőzöm sincs.
Nem ismerem az igényeidet, a felhasználási területet, körülményeket stb.....Szimplán nem vennék ma már 280X kártyát.
Egyébként nem kis különbség van egy RX 480 meg egy 280X között.
De ha szerinted el leszel vele, akkor leld benne örömed.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Tom5
addikt
280X kb sima 380 szintje, hol egyik jobb hol a másik. 280X-et én már nem vettem volna, akkor inkább valamelyik 3xx-as széria. De elnézve a konfigod (ha valós ami az adatlapodon van) már a proci alaplap kombó is öregecske.
Az meg, hogy a 280x tud annyit mint a 480...no comment.
-
Ren Hoek
veterán
Pl megvárni a 470-et? Nem tudom mennyiért sikerült megvenned, de a 470 mindenben sokkal jobb. FHD High 60 FPS szerintem teljesen oké lesz. A 28 nm-es piac még alig csökkent árban... de a használt piac is csak most indult lefelé. Most tilos régi kártyát venni.
[ Szerkesztve ]
-
huskydog17
addikt
válasz robogos10 #1754 üzenetére
Én nagyon nem ajánlanék 1. generációs GCN kártyát, ma már nem éri meg ilyet venni, legalábbis újonnan nem főleg, ha a frissebb játékok érdekelnek. Én ennyi pénzből - ha nagyon sürgős - vennék inkább egy 380-ast, az 3. generációs GCN. Esetleg ha nem sürgős vársz egy kicsit, amíg megérkeznek a 470-esek, ami már 4. generáció, viszont 1. generációt ma már nem szabad venni.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
kolopele
nagyúr
-
-
válasz robogos10 #1774 üzenetére
Én is azt vettem pár hónapja. Ne is figyelj a károgókra. Nagyon jön a DX12 meg a Vulkan... Annyira, hogy kb. lesz 2 játék idén aminél esetleg profitálhatna belőle az AMD, de DX11-ben meg ugyanott vagy teljesítményben mint egy 380X, csak olcsóbban. Max a VRAM fogyhat el, de az sem jellemző. Nem nagy ügy ha nem lesz a játékban csilliószoros élsimitás meg hyperretinavakító effekt. Vulkan alatt meg a 280X is megtáltosodik. Kijön a Deus Ex meg a BF1 és meglátjuk mire lesz elég, de szerintem ésszerű kompromisszumokkal mind a kettő futni fog 60fps felett.
Egyébként én is kinéztem már magamnak egy 4GB-os Nitro+ verziót, bár szerintem később jön a Toxic meg a Vapor-X változat és azok lesznek az igazán kapós példányok.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest