- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
-
Morden24
nagyúr
válasz
Namelesske #76 üzenetére
Nem tudom mikor lesz negyven update plusz egy Service Pack egy időben, de telepítettem már életem során SP-t, és nem lassult be semmi utána. Nem, ne fogadjunk.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Namelesske #69 üzenetére
Dehogy lassul be... a kezdeti telepítés óta az összes tetves frissítés fel van téve, és semmit nem lassult november eleje óta, de a Win7 topikban sem hallottam senkitől, hogy erre panaszkodott volna.
Mellesleg Vistánál sem tapasztaltam ilyen belassulást soha. -
Morden24
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6 #20 üzenetére
Sajnos nV csipszet driverekkel volt pár körünk már a Win7 topikban is.
-
Morden24
nagyúr
Most őszintén ... ugye te sem gondolod komolyan hogy józsibá' mucsaröcsögén elkezdi keresni hogy mitől nem megy az index ?
Nem, de te magadat úgy tűnt, hogy a hozzáértő rétegbe sorolod.
Semmi gond nincsen, hogy a te "iqfighter" csoportodba sorolt emberek nem tudják a hiba eredetét kinyomozni, vagy ha nem megy, akkor tippre/ex has fikáznak.
Ezek szerint te is ebbe a csoportba tartozol, no offensemost én is kérjem ki magamnak hogy az ubuntut használók többségére ugyanez igaz ?
Nekem tökmindegy, de ha bemegyek egy Linuxos topikba, és azt mondom, hogy a Lin júzerek 90+ százaléka Ubuntut használó, ideje felében warez Windows-on játszó bohócok gyülekezete - mindezt 20 szmájlival kifestve -, akkor azért jogosan szegezik nekem a kérdést, hogy honnan vettem a statisztikai adataimat, és miért akarok flémelni, nem igaz?
Félreértés ne essék, nem azzal volt gond, amit írsz, hanem azzal, ahogyan.kikéred magadnak hogy a winuserek >90% -a hülye a gépéhez
Nem értem, hogy jön a Windows 7 milyenségéhez az, hogy az emberek hány százaléka "hülye" a gépéhez. Mellesleg nem örülnék neki, ha az autószerelőm lehülyézne, mert nem értek ahhoz, amihez ő.
-
Morden24
nagyúr
Bocs hogy le mertem írni a véleményem, ezek szerint minden hírnél/cikknél csak isteníteni lehet ?
Nem, de azért elég flémgyanús volt, főleg a százalékos 90% hülye stb. szöveged.
Ha te - mint gondolom hozzáértő - ezekhez sorolod magad, s nem a fenntartott 1% -hoz, te tudod
Mármint a te általad 1%-nak kinevezett csoporthoz. Különösebben nem érdekel, hogy a te képzeletbeli osztályzási rendszeredben hol helyezkedem el.
Én is láttam már futni nem egy A64 -en, de specifikusan erre a célgépre anno még az RC se ment föl belőle
És ez a Windows hibájára utal? Úgy értem, egyértelműsíteni tudod, hogy ez a Win hibája? Mert ha igen, akkor persze bocsi, és nem szóltam.
Mert ha már "hozzáértésről" beszélünk, abba bele kéne tartoznia annak is, hogy tudom a hiba forrását, és ezért a hibás komponenst fikázom, nem pedig feltételezek valamit, aztán ez alapján írok véleményt -
Morden24
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6 #12 üzenetére
Bátyám azt mondja, hogy őnála tök gyors (neki Core2Quadja van 3,5 Ghz-en, 4GB RAM-al...)
Barátnőm notija egy 1,8-as Turion 2Gb rammal, nem éppen egy "erős vas", mégis zökkenőmentesen megy rajta a Win7. Mondjuk nem is 130 másodperc a boot, de hát az whatever kategória.
A bootidőt meg igencsak befolyásolják a startup programok, a drivermodulok, a rezidens védelmek, az elindított szolgáltatások mennyisége stb.
Szóval reprezentatív érték ilyen adathoz sosem fog társulni, de ha kb. reálisat akarsz, akkor mindkét rendszert clean install után kell összehasonlítani, és akkor lehet mondani, hogy ezmegaz gyorsabb-lassabb.Nem mellesleg az 50sec Ubinak rengeteg. Nekem anno 36-40sec volt a Vista és a Win7 bootideje is 7200-as WD vinyóval, nem ssd-vel.
Egyébként ahogyan a Compiz, úgy az Aero sem kötelező.
-
Morden24
nagyúr
Ellenpélda : AMD Athlon64 3200+, 2 GB RAM, telepítő a particionálásnál kiáll
Mivel elég sokan használnak Athlon64-et ezen a fórumon is, és nem kevés közülük Win7-el tolja, ezért nézd el nekem, ha nem írom le egyből az OS-t emiatt az érv miatt.
Egyébként meg nem kéne ebből a topikból is ilyen kretén ablak a pingvin ellen vitát csinálni, főleg nem olyan alacsony színvonalon, hogy te konkrétan lehozzánemértőzöl mindenkit, aki Windows-t használ.
Nyugodtan használj Linuxot, vagy akármi mást (ez nyilván mindenkire vonatkozik), a 20-szmájlis flémelést meg szkippeljük, ha nem para.Morden24 : Mivel "kötelező" ?
Hm?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest