Hirdetés
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Aktív hűtéssel közelednek az Origin Code DDR5 memóriái
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuser
aktív tag
Mivel az adott rendszer minden komponense tökéletes volt mind a tesztek szerint, mind más rendszer effektíve futtatásakor előtte és azóta is, így feltételezhető hogy nem én tartozok a 90% -ba, inkább a mélyen tisztelt fejlesztők toltak el valamit ( pl. mit tudom én -TIPP, NEM BELEKÖTNI - nem készítették föl a 7 -et hogy egyszerre lehet a gépben SATA RAID, SATA-IDE kombó vezérlővel ). Ok, nem készülhetnek föl minden helyzetre, ez nem MAC. Ha ezt nem javítják ki, valószínűleg nem sok vizet zavar, annál inkább például az NFS sebessége.
Remélem sose lesz igazad, de általánosságban véve ( környezet, fórumok ( kérdések irányultsága, színvonala ), szervizelési tapasztalatok, ... ) elég jól meg lehet becsülni az arányokat.
Ok, én sem tudok ablakkeretet cserélni, de én nem is hiszem hogy tudok
#28 Psychonaut : Egyrészt ez az igazság, másrészt nem véletlen van mellette fél kiló smile + elferdített írás
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon szép!! Dell Latitude 5490 i5-8350U 16GB 512GB SSD
- Asztali PC v5 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Latitude 5501 15.6" FHD IPS i5-9300H 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 7900 XTX 24GB VRAM
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest