- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- RAM topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fujifilm X
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tehát a tényleges viselkedés nem számít?
Akkor nézzünk egy ilyen sarkított példát:
Valakivel beszélned kell: pl banki ügyintézés (a rosszabb verziót feltételezve legyen hitel)
Nem szimpatikus, mert ő intézi a hiteledet. A pokolba kívánod, a nagy üstbe. Gondolatban már kiskanállal belezed ki, mert az jobban fáj. De beszélsz vele, hazamész, ő túléli. Ebben az esetben máris gyilkos vagy?Nem azt mondom, hogy nem számítanak bele az összképbe ezek a dolgok, de nem feltétlen mérvadóak!
De hogy a témához is szóljak: Amíg a Linux világán belül sincs egyetértés, egységesítés, addig nem érdemes semmit várni! Jelenleg megoszlik a "piac" a 4 v 5 nagyobb disztró között (és a 100+1 VeérPistaLinuxot nem is említem), ezek között az átjárás nehézkes. Javil a helyzet, de a kompatibilitás még gyenge! Sajnos láttam izzadni Linuxos kollegákat, amikor át kellett állni Debian-ról (legalább is ha jól emlékszem debian volt) SLES-re...
-
Morden24
nagyúr
A gáz az, hogy itt nem szakmai vita zajlik két oldal között, hanem az, hogy az egyik félnek nem tetszik egy bizonyos cég üzletpolitikája, és ezt sérelmezi. Ennek semmi köze ahhoz, hogy a Windows vagy a Linux "milyen".
(#137) sh4d0w: Oké, Te dömpingárnak hívod. Más nem. A piachatóságok sem.
-
glutamin
őstag
Én is gondolkodtam rajta, hogy idővel veszek egyet. Acer Aspire One 751
Ez már egészen használható lenne és árban is 100k környékén van.
-
attila9988
őstag
De nem is hiszem hogy nekik talaltak ki.
Az a bajom az egésszel..... Olyanoknak akarják eladni "olcsó" pc -ként, rendes pc árban, akiknek valóban rendes pc kellene, -> fejlődő országok szegény lakossága..
Én is tisztában vagyok a netbook rendeltetésével.. Csupán a fent említett jelző nem illik rá, mégis ezzel akarják eladni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3239
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest