Hirdetés
- 12V-2x6 kábelt rejtő, fehér VGA-val jelentkezett az MSI
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Milyen monitort vegyek?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Androidos tablet topic
- ASUS notebook topic
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
dark100
aktív tag
válasz
attila9988 #4 üzenetére
Valoszinuleg nem erted mire valo. Magam is vettem egyet anno. Otthoni file server (ejjel nappal mehet mert kicsi a fogyasztasa), es gyakran utazoknak kituno (5 ora uzemido + konnyu, nem szakad le az oldalad amikor hurcolod). A VGA kimenet az eloadasok tartasahoz, wireless a reptereken, stb. Aztan neha az ulesek is szukosek pl a vonaton. Kispenzu diakoknak persze nem megoldas. De nem is hiszem hogy nekik talaltak ki.
-
dajkopali
addikt
válasz
attila9988 #8 üzenetére
egy picit off, de talán mégsem annyira
tegnap mértem fel, hogy a diákjaim - nem informatikusok, ez fontos!, tehát egyetemisták, de átlagfelhasználók -, mire használják a netet, meg úgy általában a gépet
az eredmény: kb. 65 százalékban CSAKIS két szolgáltatásra, semmi másra
na, melyik ez a kettő?(segítség: még az indexet sem olvassák)
ezt csak azért írtam le, hogy vajon egy átlagfelhasználónak milyen tudású gépre van szüksége -
j.bravo
addikt
válasz
attila9988 #4 üzenetére
Valóban, az ár-érték aránya nem a legjobb - bár ez erősen felhasználófüggő. Neked vagy nekem éppen az a főbb érték, hogy mennyi mindenre és mennyire kényelmesen használható, de minden bizonnyal akadnak olyanok, akiknek sokkal fontosabb az, hogy akár némi kompromisszum árán, de egy rendes laptopnál sokkal könnyebben hordozható legyen a kütyü. Az ő számukra lehet hogy jobb az ár-érték arány
(amúgy veled értek egyet)szerk.: látom, lassú voltam. De most már nem törlöm ki a hsz-t
-
smkb
őstag
válasz
attila9988 #4 üzenetére
Hány kiló is egy netbookkal azonos ársávba eső brand notebook és mekkora is?
Ha olvastad volna a cikket, elhangzik hogy általában második harmadik gépnek veszik.
Vagyis minek vegyen még egy asztali gépet?
Az ára meg: subnotebookok 3-400.000 es árai a 12,1" -hoz is drága... iszonyatosan. De itt is a méret miatt fizeted a felárat.
A netbooknál is, nem a belső képességei miatt.
Stb... stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Watch Ultra 2 Új(garanciában cserélt, aktiválatlan)
- Eladó iPhone 15 Plus black 128GB (új állapot )
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest