- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- BIOS topic
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
D4rkAv3ng3r #213 üzenetére
Szakmai tudás?
Még olvasni sem tudsz, legalábbis megterhelő lehet, mert odáig már nem jutottál el, hogy miért vagyok kiakadva a Vista bootolásán, kicsit kellett volna visszaolvasni. A 7 ugyanazon a vason ugyanazokkal a meghajtókkal másfél perc után használható, további kb. egy perc alatt teljesen befejezi a bootolást. Mindezt úgy, hogy az összes HP szutyok betölt, Vista alatt pedig minden automatikusan induló programot és felesleges szolgáltatást kitöröltem, letiltottam, mert sokszor már a hajamat téptem volna legszivesebben. (Ne kérdezz rá erre-arra, most utoljára írom le, csak a te két szép szemedért, mindent, más már megkérdezte, hogy a Winamp Agentet is? Hozzád hasonló kaliberű szaki lehetett, Winampot évek óta nem is láttam.)
Arról meg nem tehetek, hogy vagy a distróba, vagy rögtön a kernelbe mindig elrejtenek valami bugot a kedves fejlesztők, hol be sem bootol, hol lefagy bootolás után. Tudom, vennék Intelt meg nVidiát nem lenne gondom, na ezt nem fogom megtenni, ha maga Linus bácsi kér meg rá, akkor sem. -
moonman
titán
válasz
D4rkAv3ng3r #213 üzenetére
"Már az iskolában az emberbe belenevelik a windows használatát, semmi alternatíva."
középiskola végéig debianon toltam, olyan szinten, hogy az egyik admin voltam. mit is nevelnek belém?"Egy srác mostani infó füzetét megnéztem. Mi a Winows? Az a szoftver (!!) ami a számítógép használtaához elengedhetetlen. WTF??"
és azon is így felháborodsz, ha a matekfüzetében találsz egy hibásan kiszámolt egyenletet? ez mit bizonyít? marhaságokat bárki leírhat."Mi a gondom a Win-nel? Azt, hogy végre azt a vacak registry database-t elfeljethenék már, mert az a rendszer átka."
nem azt mondtad az előbb, hogy az átlagnál jobban értesz hozzá?"Én persze ezt a gyengeséget kivédem Revo Uninstaller-ral, de egy átlagnál rosszabb felhasználó nem használ iylet"
ööö khmm izé. ez azon kívül, hogy kicsit nagyképűsködőnek hat, még szakmailag is hüjeség."csak azt veszi észre, hogy lassul az a Windows minél öregebb"
ezt majd megemlítem apámnak is, aki 6 éve ugyanazt az XP-t nyúzza, hogy vegye már észre."a Win 7 sem váltja meg a világot nyugodtan nevezhetnék azt Vista SP3-nak is ingyen ..."
nem nevezhetnénk, mert Vista SP3 létezik, a Win7 pedig egy teljesen új rendszer, érdekes lenne ingyen adni. nem kevered véletlenül a hómacska 10.6-tal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG FLOW 13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest