Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sanyix

őstag

válasz moonman #219 üzenetére

"középiskola végéig debianon toltam, olyan szinten, hogy az egyik admin voltam. mit is nevelnek belém?"

Most kb az egyetlen kivételt mondod? Mert ha megkérdeznél ma egy gyereket mi az az os, azt mondaná vindóz. Mit tanul? windózt meg wördöt. Ennyi. Minden iskolában ez van. Választás nincs.

A registry meg tényleg szar, lehet hogy nem lassít, de nehezen átlátható(nem lehet tudni ránézésre mi mihez tartozik, csak utánanézve), és egy szeméttdomb (tökmindegy hogy nem lassít, de otthon a szobádban sem hagysz ott minden szemetet ugye?).

Vista sp3 létezik? hmm én még csak sp2-nél tartok :D

"Win7 pedig egy teljesen új rendszer"

Ha teljesen új rendszer lenne nem win-nek hívnák, és nem lenne kompatiblis a winnel...

• D4rkAv3ng3r

senior tag

válasz moonman #219 üzenetére

Na gondoltam, hogy jössz és majd ködösítesz. :))
    Na nehogy már azt mondjad, hogy a regisztrációs adatbázis nem egy félresikerült marhaság??!!
    Konkrétan: ha használod is a gépet nem csak netre használod és sokszor telepítgetsz, akkor uninstallkor egy csomó szemét bentmarad. Ez tény. Ezért írtam, hogy kell egy normális eltávolító program (pl. Revo de lehet más is),mert a fölösleges regisztrációs kulcsok főleg ha sok van akkor igenis lassítják a gépet, ez is tény. Nem árt még persze egy Karbantartó progi is ami a használtaon kívüli szemetet is kitakarítja.
    Próbáld meg letörlni például a Nero-t és nézd meg egy karbantartó progival mennyi szemetet hagy maga után, de igaz ez a legtöbb játékra is. Stalker - CS után vagy 100 db bejegyzést kellett kigyomlálni.

Akkor lehet te Linux suliba jártál de jobb ha tudod a legtöbb iskolában bizony Windows fut, és általában az is XP.

Új hozzászólás Aktív témák