Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
D4rkAv3ng3r #213 üzenetére
"Már az iskolában az emberbe belenevelik a windows használatát, semmi alternatíva."
középiskola végéig debianon toltam, olyan szinten, hogy az egyik admin voltam. mit is nevelnek belém?"Egy srác mostani infó füzetét megnéztem. Mi a Winows? Az a szoftver (!!) ami a számítógép használtaához elengedhetetlen. WTF??"
és azon is így felháborodsz, ha a matekfüzetében találsz egy hibásan kiszámolt egyenletet? ez mit bizonyít? marhaságokat bárki leírhat."Mi a gondom a Win-nel? Azt, hogy végre azt a vacak registry database-t elfeljethenék már, mert az a rendszer átka."
nem azt mondtad az előbb, hogy az átlagnál jobban értesz hozzá?"Én persze ezt a gyengeséget kivédem Revo Uninstaller-ral, de egy átlagnál rosszabb felhasználó nem használ iylet"
ööö khmm izé. ez azon kívül, hogy kicsit nagyképűsködőnek hat, még szakmailag is hüjeség."csak azt veszi észre, hogy lassul az a Windows minél öregebb"
ezt majd megemlítem apámnak is, aki 6 éve ugyanazt az XP-t nyúzza, hogy vegye már észre."a Win 7 sem váltja meg a világot nyugodtan nevezhetnék azt Vista SP3-nak is ingyen ..."
nem nevezhetnénk, mert Vista SP3 létezik, a Win7 pedig egy teljesen új rendszer, érdekes lenne ingyen adni. nem kevered véletlenül a hómacska 10.6-tal?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest