- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
D4rkAv3ng3r #213 üzenetére
Szakmai tudás?
Még olvasni sem tudsz, legalábbis megterhelő lehet, mert odáig már nem jutottál el, hogy miért vagyok kiakadva a Vista bootolásán, kicsit kellett volna visszaolvasni. A 7 ugyanazon a vason ugyanazokkal a meghajtókkal másfél perc után használható, további kb. egy perc alatt teljesen befejezi a bootolást. Mindezt úgy, hogy az összes HP szutyok betölt, Vista alatt pedig minden automatikusan induló programot és felesleges szolgáltatást kitöröltem, letiltottam, mert sokszor már a hajamat téptem volna legszivesebben. (Ne kérdezz rá erre-arra, most utoljára írom le, csak a te két szép szemedért, mindent, más már megkérdezte, hogy a Winamp Agentet is? Hozzád hasonló kaliberű szaki lehetett, Winampot évek óta nem is láttam.)
Arról meg nem tehetek, hogy vagy a distróba, vagy rögtön a kernelbe mindig elrejtenek valami bugot a kedves fejlesztők, hol be sem bootol, hol lefagy bootolás után. Tudom, vennék Intelt meg nVidiát nem lenne gondom, na ezt nem fogom megtenni, ha maga Linus bácsi kér meg rá, akkor sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest