Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• VaniliásRönk

nagyúr

válasz D4rkAv3ng3r #213 üzenetére

Szakmai tudás? :DDD Még olvasni sem tudsz, legalábbis megterhelő lehet, mert odáig már nem jutottál el, hogy miért vagyok kiakadva a Vista bootolásán, kicsit kellett volna visszaolvasni. A 7 ugyanazon a vason ugyanazokkal a meghajtókkal másfél perc után használható, további kb. egy perc alatt teljesen befejezi a bootolást. Mindezt úgy, hogy az összes HP szutyok betölt, Vista alatt pedig minden automatikusan induló programot és felesleges szolgáltatást kitöröltem, letiltottam, mert sokszor már a hajamat téptem volna legszivesebben. (Ne kérdezz rá erre-arra, most utoljára írom le, csak a te két szép szemedért, mindent, más már megkérdezte, hogy a Winamp Agentet is? Hozzád hasonló kaliberű szaki lehetett, Winampot évek óta nem is láttam.)
    Arról meg nem tehetek, hogy vagy a distróba, vagy rögtön a kernelbe mindig elrejtenek valami bugot a kedves fejlesztők, hol be sem bootol, hol lefagy bootolás után. Tudom, vennék Intelt meg nVidiát nem lenne gondom, na ezt nem fogom megtenni, ha maga Linus bácsi kér meg rá, akkor sem.

Új hozzászólás Aktív témák