Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali processzoros kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
D4rkAv3ng3r #213 üzenetére
Szakmai tudás?
Még olvasni sem tudsz, legalábbis megterhelő lehet, mert odáig már nem jutottál el, hogy miért vagyok kiakadva a Vista bootolásán, kicsit kellett volna visszaolvasni. A 7 ugyanazon a vason ugyanazokkal a meghajtókkal másfél perc után használható, további kb. egy perc alatt teljesen befejezi a bootolást. Mindezt úgy, hogy az összes HP szutyok betölt, Vista alatt pedig minden automatikusan induló programot és felesleges szolgáltatást kitöröltem, letiltottam, mert sokszor már a hajamat téptem volna legszivesebben. (Ne kérdezz rá erre-arra, most utoljára írom le, csak a te két szép szemedért, mindent, más már megkérdezte, hogy a Winamp Agentet is? Hozzád hasonló kaliberű szaki lehetett, Winampot évek óta nem is láttam.)
Arról meg nem tehetek, hogy vagy a distróba, vagy rögtön a kernelbe mindig elrejtenek valami bugot a kedves fejlesztők, hol be sem bootol, hol lefagy bootolás után. Tudom, vennék Intelt meg nVidiát nem lenne gondom, na ezt nem fogom megtenni, ha maga Linus bácsi kér meg rá, akkor sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Jövedelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Eladó Canon 700D kamera váz
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest