Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz
VaniliásRönk #221 üzenetére
Winamp agent az azért fut mert 90 %-ban megy a Winamp is, amikor a Win de különben is nem mindegy neked?
A szakmai tudáson nem nagyképűsködést értetem, de nem is tudom ki volt aki az Ubuntu 9.10-es hírnél csak frösögött és fikázott ahelyett, hogy megkérdezte volna hogyan lehetne megoldani a problémát?Segítek TE voltál. Persze mindenki hülye aLinux szar, ez alap.
Talán ha nem fanboy-ként és nem anti-Linux-ként állnátok pár dologhoz hozzá nem lenne vita meg flame.A Vista boot-ra meg csak azért reagáltam, hogy attól még hogy nálad szar a rendszer a legtöbb embernél működik, persze aki felrakta a gépére. W7 meg azért gyorsabb mert normálisabb drivert írt a gyártó, ez sem a Vista sara ...
Nálam például a szar ASUS alaplapi driver miatt használhatalan az x64-es Vista mégsem szidom, mert nem szar, a legtöbb embernék meg működik jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest