Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
"Hogy tiszta legyen a dolog, ez nem Windows szapulás akar lenni, és nem azt jelenti, hogy ne lehetnének olyanok, akik élvezik a vele való munkát, csak annyit, hogy számomra egy nehezen használható, kicsavart logikájú és abszolút nem az általam logikusnak tekintett módon működő dolog."
Ehhez szoktál hozzá, ennyi. Én attól kapok hülyét, amikor keresnék egy programot vagy rendszerfájlt, és ahelyett, hogy Windows meg Program Files mappa a C:\ meghajtón, szembesülök azzal, hogy meghajtók sincsenek, csak egy tucat mappa fogad, és akkor sakkozzam ki mit hol találok. Nekem ez teljesen logikátlan, nem ezt szoktam meg.
#73 Bici: Örvendetes, hogy a karmicban már benne van a beta, mert végleges nem mostanában lesz belőle... Bár most meg a ló túloldalára estek Ubiék, kernelből azért talán nem kéne RC-t használni.
Kicsit olyan ez mint a ProSavage driver, 2 évig vártam rá, aztán meguntam. A szomorú az, hogy a fejlesztője is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- BestBuy topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Videós, mozgóképes topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest