Hirdetés
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
"Most kb az egyetlen kivételt mondod?"
tudtommal nem egyedül jártam oda."Mert ha megkérdeznél ma egy gyereket mi az az os, azt mondaná vindóz."
szerintem azt mondaná: "he? beszótá?""Minden iskolában ez van. Választás nincs."
én mást hallottam. tudtommal már érettségit is lehet linuxon/linux-szal..."A registry meg tényleg szar, lehet hogy nem lassít, de nehezen átlátható"
aha tehát most épp nincs rajta sapka."nem lehet tudni ránézésre mi mihez tartozik, csak utánanézve"
a Windows majdnem 60 millió sor kódból áll, szerinted logikus dolog, hogy valaki "ránézésre" akar tudni mindent, ahelyett, hogy utánanézzen egy leírásban? az autódat megszereled fejből?"Vista sp3 létezik? hmm én még csak sp2-nél tartok "
bétában már van, tavasszal-nyáron adják ki."Ha teljesen új rendszer lenne nem win-nek hívnák, és nem lenne kompatiblis a winnel..."
azt mondtam új, nem azt, hogy más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- EAFC 26
- Battlefield 6
- Gumi és felni topik
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete, független
- Samsung S22 Ultra 12/256GB / Fekete / Kártyafüggetlen / Karcmentes kijelző
- HP Compaq Elite 8200 SFF (i3, 5GB DDR3, 250GB HDD, Win 10 kulcs)
- ASUS TUF Gaming A17 FA707RM - Ryzen 7 6800H, 17.3FULL HD 144Hz, 1.5TB, 16GB, Geforce RTX 3060 6GB
- Corsair RM850e 2025 850W 80+ Gold / ATX 3.1 / PCIe 5.1 - ~ÚJ - Alza garancia 2032.09.05.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest