Új hozzászólás Aktív témák
-
DarknessHope
senior tag
nos megint itt vagyok.. már egy ideje használom a spb mobile s. 3. at és továbbra is nagyon elégedett vagyok... bár a sok program és a kezelőfelület elég sok ramot elvesz.. lehet egy kaiser-re kéne váltanom az mda vario II-t
na de lenne egy kérdésem is... nemrég találtam egy az időjárás widget-et buheráló cuccot ami annyit csinál elvileg hogy a met.hu adatait tölti le.. igy több magyar város érhető el.. le is töltöttem a tpl file. de sajnos nem találtam semmit hogy mit is kell ezzel kezdenem.. hova tegyem? tud valaki segíteni? [link]
off
jah egy más probléma nem a mobileshellel.. valamiért a windows media player update library funkciója nem működik.. a fileokat megkeresi de az adding filenél pár " kocka" betöltődése után lefagy.. próbáltam hogy leveszek a kártyáról fileokat hátha sok neki a cirka 750 file de ugy is lefagyott. volt már másnak is ilyen problémája? megoldás ötlet??
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged