- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Home server / házi szerver építése
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Szerkesztve: Nem ebbe a topikba akartam írni. Bocsánat....
-
mrksdm
csendes tag
valaki tudna segíteni h a manila 2d-t h rakjam fel az omnia pro-m ra?
a cab fájlt felmásolom a telefonra elindítom a telepítést kiválasztom h a my storageba mentse és utána kiírja h rendben, és sehol semmi
a start menübe semmi inkon nem jelenik meg viszont a setting/memory settings/ main storageba ott van mint feltelepített program.
wm 6.5 professional van fent a gépen -
DarknessHope
senior tag
na de visszatérve az eredeti kérdéshez... mit is kell kezdeni a tpl file-al?
ötlet? -
DarknessHope
senior tag
nos letöltötem a nitorgen playert..(0.3.2) egész jó de van egy komoly problémája.. ha nem világít a kijelző.... tehát kinyomom a képernyőt ( nem tudom hogy ezt hogy lehetne szebben megfogalmazni de remélem érted) akkor megáll a zene.. egész zenehallgatás közben meg nem világíthat mert túl hamar lemerül... v ezt be lehet valahol állítani?
mert egyébként a felület egész jó.. csak keresést nem találtam eddig benne. -
kaller1
veterán
válasz
DarknessHope #114 üzenetére
A windows media player problémára: cseréld le.
-
DarknessHope
senior tag
nos megint itt vagyok.. már egy ideje használom a spb mobile s. 3. at és továbbra is nagyon elégedett vagyok... bár a sok program és a kezelőfelület elég sok ramot elvesz.. lehet egy kaiser-re kéne váltanom az mda vario II-t
na de lenne egy kérdésem is... nemrég találtam egy az időjárás widget-et buheráló cuccot ami annyit csinál elvileg hogy a met.hu adatait tölti le.. igy több magyar város érhető el.. le is töltöttem a tpl file. de sajnos nem találtam semmit hogy mit is kell ezzel kezdenem.. hova tegyem? tud valaki segíteni? [link]
off
jah egy más probléma nem a mobileshellel.. valamiért a windows media player update library funkciója nem működik.. a fileokat megkeresi de az adding filenél pár " kocka" betöltődése után lefagy.. próbáltam hogy leveszek a kártyáról fileokat hátha sok neki a cirka 750 file de ugy is lefagyott. volt már másnak is ilyen problémája? megoldás ötlet?? -
AS
félisten
SPB 5.0 mikor lesz elérhető?
-
zseko
veterán
Én is kipróbáltam az SPB-t, nagyon tetszetős, csilli-villi meg minden, csak egy kicsit fogja a telcsit. Mio A501. Rajta volt vagy két-három hónapig, háát, nem idegbajosoknak való sebességgel működött az biztos
Valamivel gyakrabban kellett töltenem a telefont mint egyébként, meg ráfért a majdnem hetenkénti újraindítás is mert megfeküdt. Aztán leszedtem, mert nem egy sebességbajnok a telefon alapból sem
, hát még ezzel.
De most kipróbálom a PointUI-t, meglátjuk milyen lesz. -
DarknessHope
senior tag
köszönöm mindenkinek mégegyszer a segítséget... azóta lassan kijelenthetem hogy sikerült testreszabni... mert bizony elég sokmindent lehetett álítani... de nagyon jó hogy szinte semmire se kényszerít rá a progi.. az és ott lehet olyan méretben ahogy nekem tetszik. nehezen tudok elképzelni job felületet, jelenleg.. max jobb hardvert.. mondjuk egy multitouch meg kapacitív kijelző
no most már csak a hálózati beállításokon kell átrágnom magam ugyanis az mms/wap stb beállítások azóta se jók. -
erdoke
titán
válasz
DarknessHope #102 üzenetére
SPB Mobile Shell 3 tippek, trükkök
SPB Mobile Shell 3.5 Tippek és trükkökSzerintem itt magyarításokat is találsz.
-
-
fairi
őstag
válasz
na ez a beszéd,nem kel it szenvedni,ezt már rég meg kellett volna lépni...
magyarosítással ne próbálkozz,okozhat gondokat...
de ha mégis akkor google keress rá... -
rep3at
őstag
válasz
Én is így lelkesedtem az elején, utána szó szerint megutáltam a felületet, jobb nekem a TouchFLO..
-
DarknessHope
senior tag
ÁÁÁÁÁÁ megcsináltam a HArd resetet.. és feltettem az SPB mobile shell 3-at.. hát erre nincs szó..
van egy új telefonom.
mondjuk egy magyar nyelv nem lenne rosz a kezdetekhez.. de ha orosz lenne v kínai is megérné a kezelhetőség miatt.. -
DarknessHope
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest