Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
Mivan? Pont hogy nagyobb felbontáson halt be pár kártya, mint látható volt a tesztben.
Az, hogy 1gb kevés-e, a teszt szempontjából lényegtelen... ennek neked kell utána járnod, hogy amivel játszani akarsz, mennyit eszik, lásd gta talán negyedik része csinált ilyet?
Amúgy meg alapszabály, hogy azt a vga-t veszed, amiben jobb és több a ramHa ez megvan, nagyon kirívó eset, hogy nem elég...
100 vagy 150? És mi van, ha a játék nem ad 100nál többet?
nem értek hozzá úgy, mint akik tesztelik, meg mindenről tudják mennyi tranyó van benne, de szerintem nem ott mutatkozik meg az ereje, hanem hogy mennyi tud minimum tisztességesen leadni agyonterhelve
meg kellene nézni, hogy aránylik a minimum és a maximum fps különbség alacsonyabb, ill magas felbontás esetén, vállalod?
kíváncsi vagyok az eredményre.
jozsef m., na mész ám a...
még 50 ezret is nehéz szívvel adok ki egy jó monitorért, mindig eszembe jut, hogy spórolhatnék, remélem nem teszem
-
jozsef m.
tag
Miért ne lenne?
-
-
BeLucZ
addikt
válasz
HUfantom #193 üzenetére
max. talán még egy 1680x1050es felbontással lehetne gazdagítani a tesztet de szvsz teljesen rendben van az 1920x1200 meg 2560x1600 is
ezeknek a 16:9-es arányú megfelelői a full hd meg az 1440p, gamerek nagy része 1680x1050 és full hd-t használ, de ami 2560ban tisztességesen állja a sarat ott lehet következtetni hogy kisebb felbontáson nagyon durván jól megy, lásd 7970 -
TGWH
őstag
Nem egészen, mert tök mindegy, hogy 100 vagy 150 fps, az viszont nem mindegy, hogy 9, vagy 15 fps
teccikérteni? Ha a hd-t viszi min 29 fps-sel, akkor szerintem tök mindegy, hogy kisebb felbontást mennyivel tudja, bőven játszható.
Az, hogy hd felett játszhatóan viszi a normálisan megírt játékot, üröm az örömben, mivel tudod, hogy egy új játékot biztos vinni fog.HUfantom, kösz. Beszélheted nekem, 17"-os monitorom van, használtan volt ötezer XD előtte volt egy lg flatron f700b, szintén 17". Majd a következő, a 23"-os Dell-nél megjegyzem mi a fullhd, én még csak 1280*1024-ig tudok kettes számrendszerben számolni
meg ugye lesz egy váltás is négyzetről szélesvásznúra, azt is meg kell majd szoknom
-
Miért ne tudnék különbséget tenni akkár 1280-ban is?
Mert mindegyik tudna vagy 150-et és nem rajzolodik ki köztük szépen a különbség.2560*1600as felbontás létezik Ultra HD szabvány egyik felbontása olyan 30 col felé találsz is hozzá monitort ami nativban tudja...
Én pont az 1600asat nem szeretem mert 1280*1024 az egy 19es nem wide monitor.
Az 1920*1080 meg ugye a rendes FullHDTGWH
Nincs fullhd a tesztben mert az 1920*1080
az 1920*1200as már 16:10es arányú kép és jó 10%al több a képpont amit számolni kell. -
aram01
nagyúr
mi lesz veled nv?
-
Jack@l
veterán
-
XharX
aktív tag
válasz
csucsbicep #184 üzenetére
Igen a Barts jól sikerült szerintem is, különösen a fogyasztása tetszett, le is tettem a voksom egy HD6850 mellett.
-
Zso2
őstag
Azt néztem,de a 2560 helyett inkább megnéztem volna az 1600-at, szerintem sokan így vannak még, sőt sokan lejjebb veszik ,hogy minél jobban játszható legyen.Nem is lenne bajom ,ha az ott lenne,de 2 felbontás van az egyik közülük érdektelen.
Izzasztani-Izzasztani.... izzad az 100fsp mellett is -
TGWH
őstag
Mint írták, meg kell izzasztani. De van full hd felbontás is a tesztben, miért nem azt nézed?
Ha hiszed ha nem, én most tervezek 50-ért venni egy jó kis Dell monitort, aminek az ajánlott felbontása fullhd, és nem is szándékozom 2560-as felbontásban használni. De a kártya erejét megmutatja.Hufantom, kösz, valamit ilyesmire voltam kíváncsi.
-
Zso2
őstag
válasz
HUfantom #176 üzenetére
Miért ne tudnék különbséget tenni akkár 1280-ban is? Amúgy nem 1280-at ,hanem 1600 és 1920-at írtam ,ez a 2 értelmes felbontás a játékosok között kb. Ki a lótúrót érdekel(kb 10 embert itt a Ph-n),hogy mit vírítanak 2560-on,mikor a legtöbb vga-n játszhatatlan + nincs is ilyen felbontás max ha több monitort veszel.
-
Zso2
őstag
válasz
csucsbicep #182 üzenetére
Igen a vga-m miatt is kíváncsi lettem volna rá,ennyi rutin lehetett volna a Ph-sokban, hogy egy ilyen vga-t beraknak a tesztbe.Érdekes lett volna,hogy viszonyúl a 7850-hez az 5870.hiszen sokan vadásztak 5870-re a viszonylagos nagy teljesítménye miatt.
-
Jól tudod de nem picivel hanem majd 20%al
Persze van ahol előjön van ahol az optimalizáltság miatt kicsi a különbség.Az 5870 egy Brute force kártya / Kb annyi anyag volt benne mint egy 4870X2ben /
míg a 6870-t már az okossággal meg optimalizálással próbálták eladni hisz gyengébb volt elődjénél... -
kop8
őstag
A tesztben megnéztem volna egy 5870-et, hogy hol végez
De végülis tudásban a 6870 felett van picivel ha jól tudom... -
BeLucZ
addikt
válasz
menyus89 #159 üzenetére
szerintem totál sötét vagy a gpukhoz, nem bántásból mondom, de ahogy látom imádod fikázni az nv-t
én nagyon jól elvagyok az általad idegesítőnek vélt nagy sokat zabáló GF100-al
és a bődületes teljesítményével, meg a GF110-el is elvoltamtudod a gf104 és gf114 is piszok jól sikerült chip, ízig-vérig gamer gpu és remek vetélytársai voltak amd-s megfelelőjüknek és abszolút versenyképesek
mind2 gyártó jó vgakat csinál csak nagyon durván sok az áruk és csak egyre magasabb lesz a szűkülő piac miatt
-
csucsbicep
nagyúr
Összesítésbe nem lehetne, úgy csinálni, hogy felbontás szerint lenne? Tehát ahány felbontást nyomattok annyi összesítő, mint TPU-nál? Akkor pont elkerülhető lenne a GTX560Ti esete és egyből érthetővé válna a dolog.
-
Tegyünk fel egy olyan ideális helyzetet ahol nincs infláció, nem gyengül a forint hanem oda van betonozva a dollárhoz. Na akkor kb 3 hónap alatt egy kártya 10-15%-ot veszít az értékéből
//kivéve ha nagyon "bestbuy" mert akkor készlethiány miatt a jó magyar kereskedő magasabb árat szab hiába olcsóbb a beszerzés.
A termék az életciklusa végére talán 30%al lehet majd olcsóbban megkapni.De sajnos ilyen világ nincs.
Saját példa: 90-95 körül indult a 6970...
Olyan 75-80 körül volt a forint beszakadás előtt, és ugye az alig használt darabokat lehetett 70 körül venni. Aztán visszaugrott 100-ra és most mászik lefelé 70-75 körüli árra.Zso2
Ekkora kártyák között nem tudsz különbséget tenni 1280*1024-ben meg 1600*1050-en. Kell sok millió pixel hogy izzadjon a cucc. Mondjuk abban teljesen egyetértek veled hogy 1920*1080nál magasabbon 5% sem játszik mindenkinek FullHD monitora van max.
Én sem érzem létjogosultnak ezt a tesztet amikor egy 24-es FullHD "nem TNszaros" paneles monitor 60+-on kezdődik. -
hugo chávez
aktív tag
Jó teszt, jó kártyák.
(#138) Keksz03:
"de az nvidia hallgat mint a sír majd egyszer csak meg fog jelenni, ha jól tudom még pontos dátumot sem közöltek!"
A Kepler várhatóan 22-én debütál, szóval, még három nap.
-
Zso2
őstag
Gyerekek,ezeknél a teszteknél az 1600 és 1920-as felbontás kellene, nem a 2560...
Sokszor ki lett beszélve,de akkor is az embereknek max. 5% játszik ilyen nagy felbontáson.
Még az itt levő vga-k nagy része is játszhatatrlanul teljesít így... -
vinibali
őstag
már éppen mondani akartam, hogy ezekből a játékos tesztekből semmi sem derül ki. és észrevettem a számítási teljesítményes oldalt
grat szép munka
-
jozsef m.
tag
válasz
FireKeeper #169 üzenetére
Az nem számít. Brüsszelben is politikusok ülnek a bársonyszékben, tudják jól , hogy ilyen dzsenborikon, a nyáj előtt rázni kell a kolompot, ha csak ilyen helyeken és alkalmakkal jártatták volna a szájukat, nem főne a fejünk, ( meg szerencsétlen tárgyaló delegáció vezetőnek sem).
-
tombar
senior tag
válasz
menyus89 #159 üzenetére
6790 ph! teszt első bekezdés.
a gts 450 az 5750 szintjét hozta, míg az gf116 meg egy teljes értékű gf106, rendesen be lett lőve minden (najó, talán az 550 nem teljesen), csak egy voltak pár hónapos elcsúszások, főleg a fermi viszonylag döcögős downgradelhetősége miatt. amúgy ezt Abu is ecsetelte. hivatalos áraknak most nem nézek utána, de kicsit jobban odafigyelhetnél. elég sok minden pontatlan, ph-s teszteket olvasgasd el, utána rögtön a helyére rakódik minden.
amúgy ha ilyen van, csak a ph! keresőbe írd be a kártyát és kidobja a tesztet. am gt 440 vs 6670 viszont jó párosítás volt. azok a gf 108asok főleg oem piacra mentek (már 2010 végén meg is jelentek). elég hányattatott sorsúak. viszont a 430asok nem olyan rosszak. na persze csak az 5570 szintjén vannak sajnos. -
TGWH
őstag
válasz
HUfantom #164 üzenetére
Ez mind érthető, csak reménykedtem van valamiféle rendszer, vagy tapasztalat, ami alapján számítani lehet, hogy megmoccan-e az ár lefele úgy nagy általánosságban. Forint gyengülésről, erősödésről meg nem kell beszélni, majd ha lesz, úgyis tudjuk mi jön... de valami gyengülés biztos lesz, mert önmagukhoz képest egy ideje nagyon nem nyitotta ki a száját kurmányunk, és már viszket neki...
Azért érdekel a 7850, mert mégsem a gyengébb kistesó, és valamit majd úgyis venni kéne, most csak annyi van tervben, hogy egy egész gépet...szerk.: 15-e négy napja volt, ezeknél már az is soknak számít... ,,nem leszünk gyarmat''
neme?
én is attól félek, hogy az igazmondásáról ismert a führer...
-
kNG
senior tag
Jó karik, a 7870-re lesz érdemes váltani az 5850/5870 tulajoknak úgy gondolom..1-1,5 év múlva jó vétel lesz
-
Azért mert a kis poros országunkban nem tudsz hozzájutni nem jelenti, hogy nem jelent meg. 2012 Februárban volt az ATI 7XXX Start.
Hogy hogy most még erősen csúcskategóriás
Hát gyorsabb mint a 6970 és az még mindent visz...Mennyire fog lemenni ???
Senki sem tudja....
Jön még1 forintszakadás mert nem lesz IMF megállapodás. Esetleg valamelyik vezető honatyának megint beszólhatnékja támad és az EU megint megmutatja hogy van választás ott a lejtő vége lefelé...
Vagy megszületik a megállapodás megerősödik a forint és lesz a kártya még 45is újonnan.
Nincs tapasztalat a jövőt senki sem tudja előre.
A kártyák ára folyamatosan csúszik lefelé de mindig jöhet olyan esemény ami forintgyengülést hoz magával és akkor a 6 hónapnyi csúszás máris ki van kompenzálva.
A fél világnak ezért van tele a tökük velünk hogy nem lehet hosszabb távra tervezni semmit.
Ne számíts arra, hogy valaki megmondja koma 6 hónap múlva az a kártya 50-be fog kerülni, mert az is csak találgatás.Ha 50 körüli összeged van inkább egy garis használtat kéne venned...
-
Angel1981
veterán
Nagyon jónak tűnik a 7870!
-
menyus89
csendes tag
Foglmam sincs miről beszélsz eredetileg a gts 450 az 5770 ellen ment volna de nem sikerült neki így lett belőle 5750.A gtx 550ti pedig egyértelműen a 6790 ellen hozták de elbukott és az ára is mutatja hogy még véletlenül sem a 6770 ellen hozták csak az lett belőle.Tájékozódhatnál te is egy kicsit többet.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
menyus89 #150 üzenetére
A Fermi sokáig marad még. A 28 nm-es kapacitás nem elég ahhoz, hogy ki lehessen váltani az aktuális generációt. Az AMD is csak 120 dollár fölött csinál váltást. Alatta már marad a Turks, a Caicos és a Cedar. Ugyanezzel az NV is küzd. Ők sem tudják teljesen kiváltani a Fermit. Nincs meg a gyártókapacitás hozzá. A Ferminek sincs amúgy semmi baja, csak jól kell árazni. Ezzel az NV is játszhat. A 40 nm már elég olcsó.
-
vadcoca
tag
Miért nem átlagfogyasztást adtok meg ? (Vagy átlag és max.) Ez a "legtöbbször villant fel" elég pontatlan és még munkás is
.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
csucsbicep #152 üzenetére
Mindenki a hd4xxx-es időt sírja vissza,
1x volt Budán .....
-
tombar
senior tag
válasz
menyus89 #137 üzenetére
azért, mert sok kártya volt a kezedben még nem jelenti h teljes rálátásod is van. 40nm-en gf 110 stb. ment rendesen. a gf 114 is olyan rossz h le kellett szállítani a 950es árát, mert ott volt alatta. a gf 104 se lett annyira rossz és volt benne plusz kakaó, szóval erős ellenfelei voltak a bartsnak. a gf 116 sem olyan rossz, 10% több, mint a juniper. továbbá az sem elevetendő tény, h a gts 450 a 5750 ellen ment, tehát nem a 770es ellen. oda pont az 550ti lett tervezve opponensnek. jó lenne egy kicsit jobban tájékozódni.
-
menyus89
csendes tag
Látom te egy kicsit jobban értesz hozzá mint én
Akkor egy kérdésemre válaszolj a Az Nv mikor akarja kivonni a fermit a forgalomból mert engem már nagyon idegesít ez az árfolyam remélem nem 5 hónap múlva mert már így is túl régóta vannak ezek a Geforce nevet megszégyenítő kártyák a piacon.
Pietrosz:A keplerrel nekem senki ne jöjjön mert én sehol nem látom a gagyi kémfotókkal meg hagyjatok mert nevetségesek. -
Keksz03
senior tag
attól függ milyen lesz a kereslet illetve h van-e alternatíva, a jövőbe senki sem lát, nincs rá képlet h mennyit fog esni! ha kijön egy hasonló tudású geforce még idén, ami árban csak kicsivel lesz drágább mert h drágább lesz az tuti, akkor talán csökkenteni fogják az árakat de mivel profit-orientált cégről van szó, amíg nincs rákényszerítve addig nem vszínű h fog!
-
Keksz03
senior tag
válasz
csucsbicep #139 üzenetére
7870 100alatt elérhető lesz (ref modell), DCII is 110 körül lesz max! az nem vészes sztem!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
menyus89 #137 üzenetére
Amiket felsoroltál azok Fermi architektúrára épülő kártyák. A Fermi leggyengébb pontja, hogy nagyon gyengén lehet lefelé skálázni, míg az AMD-nél a VLIW5-nek pont ez a legnagyobb erőssége. Ebből a szempontból nem kell csodálkozni azon, hogy az aktuális kis Radeonok erősebbek a kis GeForce-oknál. Már a skálázhatóság szintjén megnyerték a mecset.
Az új generáció ezen változtat(hat). A GCN skálázhatósága önmagához képest kiváló, de a VLIW5-höz képest például romlott. A Ferminek a bonyolult ütemezője zabálja a tranyót, ott kellene valamit tekerni. -
TGWH
őstag
válasz
csucsbicep #119 üzenetére
Azért tippelni lehet? Amik eddig kijöttek, gyorsan ment le az áruk, vagy csak négy hónap után. Tapasztalat, én nem figyeltem az árakat
-
Keksz03
senior tag
válasz
hackeeeee #133 üzenetére
hát elvileg igen, aztán fellelhetők az interneten a nagy "ATI verő" grafikonok és hírek, de az nvidia hallgat mint a sír majd egyszer csak meg fog jelenni, ha jól tudom még pontos dátumot sem közöltek! az meg a másik dolog h készülnek de nem törvényszerű h tud majd egyáltalán is bármilyen kategóriában vetélytársat állítani majd az AMD-vel szemben tehát tartozkodni kéne az olyan megjegyzésektől h "inkább olvass utána", mert az h "Kepler" meg h "28nm" az semmit nem jelent...majd ha megírta a Guru3D akkor elhiszem, de fanok által készített bugyuta grafikonokra nem vagyok kíváncsi na meg a sok photoshop huszárra...
szerk.: a vége Pietrosz kollégának szól nem neked hackeeeeeee!
-
menyus89
csendes tag
válasz
Pietrosz #127 üzenetére
Természetesen néztem a híreket de én pont nem azt vettem ki belőle hogy a jövőhéten jönnek az új Geforce videó kártyák
ÉN nem pont a felső kategóriára gondoltam inkább lejeb Pl..Gt440 vs 6670 szerintem nem kell leírnom részletesen hogy a gt440-ven sehol nincs a 6670-hez vagy gts450 vs 6770 hát itt sincs a gts 450-nek sok keresnivalója.És a gtx 550ti arra inkább nem írok semmit nevetséges volt a pár napig a kezem alatt egy fikarcnyival sem erősebb egy 5770/6770 videó kártyánál és nem csak a hasamra ütök tapasztaltam.Ezekbe a kategóriákba mikor akar az Nv kártyát hozni mert én nem látom az árversenyt a gyengébbnél gyengébb Geforce videó kártyák miatt.
Ne haragudjatok érte nekem ez a meglátásom nagyon sok kártya megfordult a kezemben de az Nv kártyák egy kategóriában kivétel nélkül gyengébbek voltak és többet ettek.
És ezt nem most szoptam ki a kisujjamból.
Nagyon várom már az Nv kártyáit mert az Amd megint azt csinál a piaccal a mit akar.
Egyébként egyik gyártóhoz sem húzódom csak a tapasztalataim alapján írom hogy az Nv nagyon le van maradva. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Pietrosz #125 üzenetére
Nem mindegyik futott ugyanazzal a beállítással, de ott is beszédes a helyzet. A Shogun 2-ben jelentős az előrelépés pedig csak a DoF lett low (ez a GCN esetében nem számít 1-2 fps-nél többet, mert hatékonyan csinálja). Ezt meg kellett lépni, mert az 1 GB-os kártyák High DoF mellett még Full HD-ben sem voltak hajlandók elindulni. A Dirt 3 beszédes. 8xAA-val jobb, mint 4xAA-val.
A Deus Ex-et elrontottuk korábban. Átlag volt az FPS, de közel sem volt minden maxon. Most mindent jól állítottunk be. Amikhez tudok hasonlítani, ott megvan a +10-15%. Ez egyébként szerintem szándékos fojtás volt már az elején. Nem most találták ezt meg. Egyszerűen nem akarták, hogy a konkurencia lássa a Radeonok valós teljesítményét. Egyszer eljátszották a HD 5800-nál. Kinézem belőlük még egyszer. -
Srodney
senior tag
jólesszaz!!!egy frankó árral hamar népkártya lehet...
-
menyus89
csendes tag
A hetes széria nálam eddig tarol Teljesítmény/Fogyasztás mutató elképesztően jó.
Nem akarok az Nv pártiakkal kötözködni de ti is észrevették hogy nincs olyan kategória amiben az Nv megfontolandó alternatíva lenneNem vagyok amd fun de az Nv szinte mintha megszűnt volna vagy én látom rosszul hogy semmit nem kínálnak?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
- = Zk = - #123 üzenetére
én inkább úgy mondanám hogy 10k körül esetleg
menyus89: neee, nem kell a flame...
-
X Factor
addikt
válasz
- = Zk = - #116 üzenetére
Persze, ha max egy tizesből lehetne váltani de +50k-t nem ér.
-
válasz
J.J. András #79 üzenetére
Ha a Kati néninek p.cse volna, ő lenne a Kati bácsi.
-
dezz
nagyúr
válasz
"ha valóban 3-szor annyi számolóegység"
Ha megnézed a tranyószámot, az csak 18%-kal növekedett, úgyhogy nyilvánvalóan nem ugyanolyan fajta számolóegységből lett 3x annyi. De persze így sem tűnik rossznak.
-
XharX
aktív tag
Köszi a tesztet
Amúgy eléggé tetszetős mindkettő, jól elettek találva, lehet majd nyárra cserélem is a HD6850-et a gépemből egy HD7850-re. -
TGWH
őstag
Hogy hogy most még erősen csúcskategóriás, meg sem jelent?
Azt tudom, hogy elég durván elszálltak az árak, ahhoz képest viszont, hogy a 6950-6970 tavaly olcsóbb, ill. ennyi volt, mint most a 7850, nem olyan rossz a helyzet... lehetne durvább is. Tapasztalat alapján, mennyit csökkenne pár hónap alatt a 7850 ára? Mennyi idő alatt mennyire? Írták, hogy lesz ez még 50 ezer is, amit kissé túlzásnak tartok, de ha három hónap múlva már 60 körül lesz, szerintem bőven megéri, már ha lemegy addig. Vagy max 5 ezreket csökkennek az árak? Vagy nem is fog? Persze, eu, forint, bármi jöhet, de mit várhatunk? -
X Factor
addikt
Tetszik ez a 7870, de még mindig nem éri meg igazán egy 5870-ről váltani, talán ha 65k lenne darabja, akkor bevállalnék kettőt CFX-be.
-
tttzshd
tag
Az normális hogy én a Gtx 560ti ..592 pontot kaptam a LuxMarkban v2 ?
Ez hogy lehet ? -
Hobbbyt
őstag
Most mosolyogva vállon veregettem magam.. és mondtam magamnak, hogy Bizony megérte ~2 éve megvenni 63e ért a HD5850-et.. jó befektetés volt.. és nem évült el még most sem. (ami ritka manapság, ennyi idő alatt)
-
schwartz
addikt
válasz
ha valóban 3-szor annyi számolóegység és 1,5-szörös órajele lesz 200W fogyasztás mellett, akkor az AMD felkötheti a gatyáját, és a Gef4 Ti erővel fog végig söpörni az nVidia ...
Kb. 500 dolcsis arcedulaval soporhet is. Ez a 7870 brutalisan jol sikerult, az nv jelenleg erre nincs mit elohuzzon a kalapbol... (a GK104 meret utan lehet kozepkategorias chip de az ara sztem nem ezt fogja tukrozni)
-
misssska
csendes tag
6870x2 meg mindig veri a 7es szeriat
en varok a kovetkezo paros szeriara -
ViiiiktorOC
senior tag
Drit 3-ba az 580 fölé lép!
Elég kicsi a hűtője a 7970-eshez képest. Megnézném azzal a hűtővel is a hőfokot. És nem utolsó sorban ott más a venti profil kialakítása is. -
Prof
addikt
Hát ezekből se lesznek népkártyák ilyen áron az tuti.
Az előd hasonló sorozathoz képest dupla áruk van és cserébe csak 40%-ot hoznak.
Pedig tetszik a 7850 kis fogyasztás+ jó teljesítménye. Na majd lesz az még 50k körül. -
-
sing1ep1ayer
őstag
Remélhetőleg pár hónapon belül jótékony hatással lesz az új széria az 5-6 ezres sorozatú használt kártyák áraira, amik azért még mindig derekasan helyt állnak.
-
Nekem ez bőven elég nem kellett nagyon mélyen zsebbe nyúlni
FullHD-s visz mindent maxon nem vonz a több monitoros játék...Majd ha lemegy az ára veszek még1et és akkor erősebb lesz a 6970CF a 6990nél
mindjárt itt a kepler bácsi azt majd rendezi a sorokat, csak figyelj
Keplerrel kb nvidia bácsi visszaszerzi a leghosszabb e-penis címet
Az 580 most is piszok erős de pont úgy is van árazva......
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest