- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Asztrofotózás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BeLucZ
addikt
na hát erről beszéltem
nem ár/értékről mert abban ált amd tényleg jobb, el kell ismernem!
de hát egységsugarú userek egyszerű szempontok alapján választanak kártyát
kié a leggyorsabb gpu?nv? akkor vegyük azt
és mondjuk vesz egy 550Ti-t(#320) MarcZ : ezt a gyártók is tudják és ha nem lennének hülye emberek akkor nem élnének ilyen jól
-
BeLucZ
addikt
szerintem meg kurvára számít mert komoly jelentősége van marketing szempontból, ha nem így lenne, minek fejlesztenének ide a gyártók
az meg hogy ki csinálja a leggyorsabb vga-t, másik dolog, de azt nem tartom annyira nagy kunsztnak hogy rábasznak 2 gput egy nyákra és akkor kész a szuper vga, mert veszel 2 db-t és ugyanott vagy, kár hogy mindig 2 gpus kari van a csúcskategóriában és nem single chipek versenyeznek, csak ugye az drágább lenne a gyártóknaklényeg a lényeg szerintem számít
-
BeLucZ
addikt
válasz
menyus89 #256 üzenetére
de miért lenne annyira lemaradva az nv ?
hova kapkodjon ?
14 hónapon keresztül övék volt a világ leggyorsabb gpu-ja és előbb jöttek ki vele mint a radeon a 6000es sorozattal, mindenre volt korrekt válasz és nem kell itt jönni a fogyasztással
én azért nem szégyenkeznék az nv helyében, hogy annyira le vannak maradva)
most igen kijött a 7000es sorozat előbb , és? kinek kell 100ezres 7870, csak semmi kapkodás
23án megjelenik a 680 és a többiek is szép lassan szálingóznak, sztem nincs olyan ordítóan nagy szükség ezekre a power karikra mert annyira semmi nem indokolja a megvételüket most azonnal
-
BeLucZ
addikt
válasz
menyus89 #219 üzenetére
Rendben, én tiszteletben tartom a véleményedet teljes mértékben
Végülis az ember nagy mértékben belevonja a tapasztalatait a véleményébe, ezzel én is így vagyok!
Azt mondjuk hozzáteszem, hogy nekem nem ref 480am van hanem TF2-es hűtővel szerelt és simán felhúzom 580 szintjéig, így teljesen megfelel.
Én ezt a fogyasztás témát kicsit erőltetettnek érzem 100k+-os videókártyáknál mert a kenyérpirítóm többet eszik ezeknél kb és villanyszámlában totál nem látszik meg nálam pl, de aki nagyteljesítményű karit vesz az sztem nem azzal fog foglalkozni hogy úristen azonos magméret mellett az egyik kevesebb fogyaszt de lassabb is 20%al pl, csak mondtam valamitbekapcsolod a klímát nyáron 5 percre azt többet fogyaszt mint a vga-d egész hónapban
melegedésnél meg ha nem egységsugarú userről van szó akkor tud hozzá egy értelmes ventiprofilt hegeszteni és meg is van oldva vagy egyedi hűtőset választ, azért az 5850-5870 se a síri csend hűtéséről volt híres...De el kell ismerni hogy a 7870 piszok jó kártya lett
Peace
-
BeLucZ
addikt
válasz
HUfantom #193 üzenetére
max. talán még egy 1680x1050es felbontással lehetne gazdagítani a tesztet de szvsz teljesen rendben van az 1920x1200 meg 2560x1600 is
ezeknek a 16:9-es arányú megfelelői a full hd meg az 1440p, gamerek nagy része 1680x1050 és full hd-t használ, de ami 2560ban tisztességesen állja a sarat ott lehet következtetni hogy kisebb felbontáson nagyon durván jól megy, lásd 7970 -
BeLucZ
addikt
válasz
menyus89 #159 üzenetére
szerintem totál sötét vagy a gpukhoz, nem bántásból mondom, de ahogy látom imádod fikázni az nv-t
én nagyon jól elvagyok az általad idegesítőnek vélt nagy sokat zabáló GF100-al
és a bődületes teljesítményével, meg a GF110-el is elvoltamtudod a gf104 és gf114 is piszok jól sikerült chip, ízig-vérig gamer gpu és remek vetélytársai voltak amd-s megfelelőjüknek és abszolút versenyképesek
mind2 gyártó jó vgakat csinál csak nagyon durván sok az áruk és csak egyre magasabb lesz a szűkülő piac miatt
-
BeLucZ
addikt
valóban látszódik ez a kis boost amit az új driver hozott a 7000es radeonoknak, igaz a geforcok is a legfrisebb driverrel voltak tesztelve
7870 nagyon megközelítette az 580ast és 7970es markánsabban elhúzott tőle
szép eredmény
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Tíz VGA-val eresztettük össze a játékosok keménymagjának szánt két HD 7800-as kártyát.
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- DOOM - The Dark Ages
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Xbox Series X|S
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- GeForce RT X 3080 Gaming x TRIO 10 G
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest