- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
menyus89
csendes tag
Nem imádom fikázni az Nv-t nem húzódom egyik gyártóhoz sem, én nem csak tesztekből élek a Ph-ról gyakorlatban tapasztaltam hogy az Nv le van maradva nem érdekel senki véleménye én a saját szememmel láttam nem volt olyan kártya Nv oldalról az utóbbi időben ami ne maradt volna le teljesítményben vagy ha nem is teljesítményben akkor fogyasztásban vagy melegedési gondjai voltak.Nem volt lehetőségem minden Nv kártyát tesztelni de legalább a 80%-át igen jelenleg is egy Nv dolgozik a gépemben egy Gainward gtx 460 768mb és ettől sem vagyok elragadtatva pedig a gtx 460 az Nv egyetlen értelmes kártyája két év alatt de ez sem tartott sokáig ugyanis az nv leváltotta a 460se-re vicces volt.
Volt gtx 470-em és gtx 480 ami igaz a 480 van csak teszt erejéig volt nálam 3 napot de a kártya még véletlenül sem győzött meg főleg mert után kaptam egy xfx 5870-et amit simán fel tudtam húzni a nagy Nv szintjére kevesebb hővel és sokkal kevesebb fogyasztással.
Lehet sötét vagyok a videó kártyákhoz bár nem hiszem, ezek a hozzászólások a saját tapasztalatom.Leírok neked még egy tapasztalatot amikor mindenki szarrá istenítette itt a fórumokon meg a tesztekbe a 4850-et az 9800gtx+ ellen az is nagy baromság volt és nem érdekel ki mit gondol de 9800gtx+ simán verte 10 játékból nyolcban a 4850-et és ez a gyakorlat volt nem a tesztek a Ph-ról.Kicsit hosszúra sikeredett de legalább megbeszéljük a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Tíz VGA-val eresztettük össze a játékosok keménymagjának szánt két HD 7800-as kártyát.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egérpad topik
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest