- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsimix
őstag
Akkora volumenű modosítások már nem várhatóak a Win 10 megjelenése elött pár hónappal szerintem.Másrészt Abu írta, hogy a kód viszonylag egyszerűen átültethető pc-re ami hihetőnek is tűnik tekintve, hogy xone-ban is amd ketyeg és ugye a xone és a dx a microsoftot tulajdona.. + Ps.. Am ez nem véletlen feature a fejlesztőket támogatják vele, hogy minden egyszerűbb legyen jóval mint eddig. Igen ez még kicsit a jövő de a nagyobb studiók nem most kezdtek ismerkedni az új dx-el gyanítom és van akinek már van dx12-re is megoldása amit használni lehet.. Ez az átállás kis idő persze azt nem vitatom én sem.. De ez most nem az a fajta váltás mint eddig volt, hogy gondolkodni kelljen a studióknak belevágjanak e.. Oriási az ugrás..Jobb hamarabb foglalkozni vele mint később.. (szerintem) : )
-
TESCO-Zsömle
titán
Arra van a Vulcan. Amit megírnak DX12-re, az futni fog azon is minimális módosításokkal, így már nincs is Win10-hez kötve az ember, maradhat akár Win7-en is. Persze egyéb okokból nyilván érdemes lesz tovább lépni, már a Win8-nak is sokkal jobb a processzor-kezelése, mint a 7-esnek, és ugye akinek fontos a kompatibilitás, mert nem csak a legújabb játékokkal akar játszani, annál a Linux/SteamOS is kiesik, szóval a legvége mégis az, hogy Windows 10...
Az AMD is lépni fog, mert piaci helyzetéből adódóan nem teheti meg, hogy hátradől és bevárja a konkurenciát. Jön a HBM, aztán ki tudja mi... Menni kell előre, nincs mese...
-
Kicsimix
őstag
Onnantól kezdve, hogy valami az új APIk-ra íródik elkezd működni rendessen az amd gépezet is. Itt ne csak AAA-s címekre gondolj meg pc exkluziv dolgokra..Nézd azt is, hogy konzolokról átültethetők a szoftverek viszonylag egyszerűen.Ehhez nem fog kelleni több év.. Ki az a fejlesztő akinek jobban megérné a régi APIkkal szórakozni mikor ennyivel hatékonyabb az új és sokkal nagyobb a platformok közötti kompatibilitás? ... Márpedig ha erre írnak felzárkóznak a régi amd kártyák is valamennyire. Nv pedig gondolkozhat a jövőn : ) Fog is nem lesz gond..
-
Crytek
nagyúr
"Meg minek fejlesztenek? Igazad van, tényleg! Nekünk az a legjobb, ha nem teszik. Lásd Intel. Nehalem -> Haswell között kemény 30-40% a gyorsulás. És itt most 7 (!!!!!!) évről beszélünk..."
Mit is mutatnak a játékok? Ja igen hogy az ezer éves 2500K bőven elég ha játszik az ember. Azóta eltelt x év.
Hova is kéne a fejlesztés? Nem értem.
Sőt most dx12 "csodával" még tovább elég lesz elvileg a gyenge cpu. -
tom_tol
addikt
Amikor megjelent az első Mantle driver BF4-HD7970 volt nálam a sláger. Nagyon vártam a beharangozott "csodát", sajnos nem érkezett meg. Egy másik topikban Abu írta, hogy AMD-EA közös fejlesztés volt mind a motor, mind az API. Türelmes voltam egy darabig, jött egy-két frissítés a játékhoz, meg néhány driver is a karihoz, csak éppen jobb nem lett. Eluntam, cseréltem 780Ti-re. Ez szerintetek "fanboyság", szerintem a való élet. Ha egy eleve GCN-re írt játék rosszabbul teljesít mint DX11+NV, akkor ott valami nem stimmel.
-
Crytek
nagyúr
" Kár, hogy egyre több ilyen van ezen a szakmai fórumon." Akik nem mennek le hídba mert az amd megint erős papíron? Sokan vagyunk igen ,mert nekünk nem elég a papírra felvázolt dolog mert oda én is bármit leírhatók. Bizonyiték ,meg egyenlőre nincs a nagy tudáshoz.
Majd nyugodtan vissza lehet térni ezekre a vitákra ,ha már burjánzni meg hegyekbe fognak állni/jönni a dx12-es játékok.
És akkor majd vissza lehet nézni hogy az látta-e jobban a helyzetet hogy aki szar szemét nem ide való söpredék vagy a nagy király IT hozzáértő szakemberek.A kedvencekbe el is tehetitek ,mert lesznek pofára esések rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest