Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
#40553216 #14 üzenetére
különben meg nem értem, miért beszélsz itt elitizmusról?
ebben az egyben igazat kell adnom a kollégának, PH-n nem tapasztalom, de nem egy helyen láttam már a Linuxosok részéről az Apple fanokhoz hasonló sznobizmust
csak egy példa egy Lin-Win flameből:
Ubuntuval az a baj, hogy sok noobot csábít a Linuxra, akik nem értenek hozzá, aztán a hülye kérdéseik megtöltik a fórumokat
vagy
Én csak azt mondom, hogy azok a Win userek akik csak használni szeretnék azok ne Linuxozzanak (Ubuntu). Linux legyen azoké akik értékelik is a rendszert és érteni akarnak hozzá.
ebben a flameben pont ez az elitista hozzáállás miatt a windowst védtem
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus B85M-Plus + I3-4170 Processzor
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest