Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Egér probléma
- Milyen processzort vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dergander
addikt
Itt szerintem már csak büszkeségből se fognak úgymond behódolni a nagy vetélytársnak.
Inkább az lett volna a legjobb megoldás ha nem a DXet erőltetik hanem lassacskán mindkét nagy cég(NV,AMD) áttér egy közös APIra. Mert ez az egész DX szerintem büzlik. A Mantle már igyis bizonyított hogy van mögötte tudás,nem is kevés,csak még kicsit fejlődnie kell.
Az hogy most az MS csinál nekünk egy LowLevelApi-t nembiztos hogy olyan jó lesz.
De még mindig nem értem,ha ezt eddig is tudták akkor miért akkor jelentik be a DX12 fícsöröket mikor a mantle tör be? Erre a választ sose kapjuk meg...Pedig egy sajtótájékoztatót meghallgatnék erről

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Hp NVidia RTX 2070 Super 8Gb Videokártya - HP L84981-001
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Gainward GeForce RTX 5060TI Ghost 8GB Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest