Hirdetés
- Megérkezett a Dolby Vision 2
- IFA 2025: Játék mellett munkára is ajánlott az új kimaxolt Predator notebook
- A cache-rendszeren és a multiprocesszoron változtat az AMD-féle UDNA
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
osztraksajt #19 üzenetére
na igen, a jó öreg mIRC és ICQ.... régi szép idők
ICQ-ban volt a legjobb file transfer rendszer messze... msn hulladék, skape sem jobb, bár utóbbiban legalább van file resume.. -
Integra
titán
válasz
osztraksajt #9 üzenetére
ez így is van.
de majd a proli (sajnos nemtom másképp fogalmazni) úgyis jön és lelakja ezt is, mert egyszerűen netikettet nem ismer, viselkedni sosem tanult meg és még sorolhatnám. 2005 tájékán a facebook is teljesen jó volt, akkor még v2 futott, normális menürendszer, ésszerű funkciók. ma már csak egy fertő az egész. és beállítani sem lehet normálisan, nem lehet hoaxot tiltani, nem lehet a sokismétlődő képet tiltani, ki a franc kíváncsi arra hogy olyan ismerősnek válaszol valaki aki nem a te ismerősöd? geci nagy adatforgalmat generál az új verzió és ez egyre rosszabb lesz.sajnos nem vagyok túl optimista, mert a pénz, a hirdetés itt is megfogja borítani a menedzsmentet idővel, ha megfelelő lesz a userszám.. nem kár az fb-ért ha elhullik. csak rengeteg a külföldi ismerősöm, így kénytelen vagyok használni, jobban örülnék ha átjönnének g+-ra..
-
válasz
osztraksajt #9 üzenetére
Ahogy észrevettem valahogy a g+ sokkal normálisabb felhasználói bázissal rendelkezik
Facebook is így indult, hogy rendes, normális tagok voltak fent, de miután magyar nyelvű lett és ellepték az userek azóta.. Hát, tudjuk milyen
-
válasz
osztraksajt #19 üzenetére
a G+-on van olyan szűrési lehetőség, amivel automatikusan elrejtheted a tükörben pózolós képeket? Ezt nevezem innovációnak
-
válasz
osztraksajt #16 üzenetére
gondolom a g+-ban van 20 éves szakmai gyakorlatod, ha már fb-vel nem élsz
nah mindegy is, még arra az egyre válaszolj, hogy mivel lesz jobb az, ha g+-on mutogatják magukat a tükörben pózolós tinipicsák? Vagy majd oda csak megkomolyodva fognak belépni?
egyébként meg a fb-nek van nagy bázisa, a g+-nak jó ötletei. az fb ellopja ezeket az ötleteket, így neki lesz nagy bázisa és jó ötleti, akkor minek menjen bárki a g+-ra?
-
válasz
osztraksajt #13 üzenetére
ööö, ezt fb-n is megteheted. A magamutogató ismerőseid pedig téged jellemeznek, nekem nincsenek ilyenjeim - ha lennének is 2 kattintással zárnám ki az életemből
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
osztraksajt #9 üzenetére
A Google-re azért jobban odafigyelnek, ha olyan kreténségeket művelnének mint a facebook annak gyorsan komoly következményei lennének. Ettől függetlenül én ebből sem kérek, nem érzem úgy, hogy ebből nekem bármi előnyöm lenne, a puszta magamutogatás meg nem igényem.
Új hozzászólás Aktív témák
- P1 Gen4 16" 4K+ IPS érintő i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Corsair AF120 RGB Slim INGYEN FOXPOST
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- TUF A17 FA707RM 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- FM1 FÉLKONFIG, Gigabyte GA-A75M-DS2, AMD A4-3420, 4GB DDR3 Memória
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest