- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
Az FB-vel nem is fogok élni soha, de ha jól látom gondolom ez a szemedben alapból meghatároz egy embert.
Én még IRC-vel kezdtem a közösségi internettel való ismerkedést a kilencvenes évek közepén, de már az is kifinomultabb jogosultságkezeléssel rendelkezett akkoriban mint az FB akár csak egy évvel ezelőtt. ICQ, Myspace, csak hogy mérföldköveket említsek a közösségi portáloknál amiket használtam.Kérdésedre válaszolva konkrétan attól lesz jobb, hogy neked az FB-n két kattintással tiltanod kell ezeket, viszont meg sem fog ilyen jelenni, mert olyan beállításokat tudtam megtenni.
Én maradok ott ahol az innováció van, és nem ott ahol ezeket csak lenyúlják. De ha te az FB-ben találtad meg a ideális környezetet számodra, akkor pont jó hogy én a G+-on vagyok.

-
osztraksajt
őstag
Konkrétan FB regisztrációm sincs, és nem is volt soha így elég nehezen jellemezhetnének engem, de köszönöm a feltételezést és a jellemem körültekintő elemzését.

A gyerek regisztrációján keresztül láttam bele, akinek az egyetem miatt gyakorlatilag muszáj használnia, de ott pl nem tudta normálisan szűkíteni az ismerősök körét, dühöngött is eléggé miatta, hogy nem lehet megfelelően kezelni a jogosultságokat. Tipikusan a kétállású gázpedál esete volt az fb míg rá nem kényszerültek hogy megoldásokat emeljenek át a g+ból.
De te biztos sokkal ügyesebb vagy mint én, gondolom a 20 éves szakmai gyakorlattal már begyepesedtem.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 120.000ft!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Én még IRC-vel kezdtem a közösségi internettel való ismerkedést a kilencvenes évek közepén, de már az is kifinomultabb jogosultságkezeléssel rendelkezett akkoriban mint az FB akár csak egy évvel ezelőtt. ICQ, Myspace, csak hogy mérföldköveket említsek a közösségi portáloknál amiket használtam.