- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- VGA hiba
- Androidos tablet topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Igen, mert míg egy SMS ára 32 Ft, addig felmennek FB-re ingyen, és ott küldenek egy üzenetet, de szerintem ezt is leírtam. Pont abba a korosztályba tartozom sajnos, akik így gondolkodnak.
Hidd el, szívesen használom(nám) a G+-ot, ha ott is elérnék mindenkit.(#49) Integra: Viber, Whatsapp, Skype, csak hogy 3-at említsek. Ezeken jó ha elérek 10 embert összesen. Szerencsére kezdenek elterjedni az ilyen alkalmazások. Lényegtelen amúgy, mert ha én akarok valamit másoktól, akkor felhívom őket, de a másokkal van probléma.
-
mrhitoshi
veterán
Nem tudom, hogy írtam e, de le van tiltva nálam is egy jó pár alkalmazás. De mindig van újabb és újabb. Nekem nincs erre energiám. Ha én nem tudom használni a FB-t, akkor baj van.
Az első hsz.-odra válaszolva pedig, igen lehetne ezt értelmesen is használni, de míg valaki ebből akar meggazdagodni, addig ez egy trágyadomb marad. Elég régen vagy 2-3 éve használtam először FB-t, akkor sem fogott meg igazán, nem is használtam, csak majd akkor mikor már minden ismerősöm fenn volt, és kénytelen lettem használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Nintendo Switch
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Eredeti játékok OFF topik
- Mozilla Firefox
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K UHD Gaming Monitor garanciával
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest