- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Igen, mert míg egy SMS ára 32 Ft, addig felmennek FB-re ingyen, és ott küldenek egy üzenetet, de szerintem ezt is leírtam. Pont abba a korosztályba tartozom sajnos, akik így gondolkodnak.
Hidd el, szívesen használom(nám) a G+-ot, ha ott is elérnék mindenkit.(#49) Integra: Viber, Whatsapp, Skype, csak hogy 3-at említsek. Ezeken jó ha elérek 10 embert összesen. Szerencsére kezdenek elterjedni az ilyen alkalmazások. Lényegtelen amúgy, mert ha én akarok valamit másoktól, akkor felhívom őket, de a másokkal van probléma.
-
mrhitoshi
veterán
Nem tudom, hogy írtam e, de le van tiltva nálam is egy jó pár alkalmazás. De mindig van újabb és újabb. Nekem nincs erre energiám. Ha én nem tudom használni a FB-t, akkor baj van.
Az első hsz.-odra válaszolva pedig, igen lehetne ezt értelmesen is használni, de míg valaki ebből akar meggazdagodni, addig ez egy trágyadomb marad. Elég régen vagy 2-3 éve használtam először FB-t, akkor sem fogott meg igazán, nem is használtam, csak majd akkor mikor már minden ismerősöm fenn volt, és kénytelen lettem használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- iPhone 15 pro natúr titán 256 GB független
- Új DDR5 Gamer PC i7 12-14700KF-ig/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest