- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
osztraksajt #9 üzenetére
ez így is van.
de majd a proli (sajnos nemtom másképp fogalmazni) úgyis jön és lelakja ezt is, mert egyszerűen netikettet nem ismer, viselkedni sosem tanult meg és még sorolhatnám. 2005 tájékán a facebook is teljesen jó volt, akkor még v2 futott, normális menürendszer, ésszerű funkciók. ma már csak egy fertő az egész. és beállítani sem lehet normálisan, nem lehet hoaxot tiltani, nem lehet a sokismétlődő képet tiltani, ki a franc kíváncsi arra hogy olyan ismerősnek válaszol valaki aki nem a te ismerősöd? geci nagy adatforgalmat generál az új verzió és ez egyre rosszabb lesz.sajnos nem vagyok túl optimista, mert a pénz, a hirdetés itt is megfogja borítani a menedzsmentet idővel, ha megfelelő lesz a userszám.. nem kár az fb-ért ha elhullik. csak rengeteg a külföldi ismerősöm, így kénytelen vagyok használni, jobban örülnék ha átjönnének g+-ra..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest