- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Autós töltők 2025: tényleg megvan a 200 W?
- Mini-ITX
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
Az FB-vel nem is fogok élni soha, de ha jól látom gondolom ez a szemedben alapból meghatároz egy embert.
Én még IRC-vel kezdtem a közösségi internettel való ismerkedést a kilencvenes évek közepén, de már az is kifinomultabb jogosultságkezeléssel rendelkezett akkoriban mint az FB akár csak egy évvel ezelőtt. ICQ, Myspace, csak hogy mérföldköveket említsek a közösségi portáloknál amiket használtam.
Kérdésedre válaszolva konkrétan attól lesz jobb, hogy neked az FB-n két kattintással tiltanod kell ezeket, viszont meg sem fog ilyen jelenni, mert olyan beállításokat tudtam megtenni.
Én maradok ott ahol az innováció van, és nem ott ahol ezeket csak lenyúlják. De ha te az FB-ben találtad meg a ideális környezetet számodra, akkor pont jó hogy én a G+-on vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2a - Ryzen 5650U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3640
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest