Hirdetés
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen széket vegyek?
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- MILC felhasználók szakmai topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dajkopali
üzenetére
És az adatokat hogy küldi haza?
Ha nincs net az adott gépeken, akkor hogy lehetséges Win update-nek álcázni bármit? Nem esik le a júzernek, hogy ez nem reális?MAx. azt tudo melképzelni, hogy valami központ Win szerverről jöttek az ellenőrzött update-ek, és emiatt nem tűnt fel. Viszont akkor a szervezés volt béna, mert nálunk a cégnél pl. előre szólnak, ha jönnek frissítések méghozzá részletes listát is küldenek, hogy melyik gépre miknek kell felmenniük.
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
dajkopali
üzenetére
Azért is írtam, mert szerintem az összes ezzel kapcsolatos cikket olvastam. Azokból pedig úgy rémlett, hogy egy beépített ember fertőzött pendrive segítségével. Az ezen "frissítések" feletti elsiklás jelenti az emberi hanyagságot? Egyébként nem lenne rossz tudni, hogy hogyan is működik ez az egész, egy atomtudóstól pl. mekkora hozzáértést várhatnak el ezen a szinten?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, számla, 6 hó gar - több db
- Kiváló állapotban lévő Honor Magic 7 Pro okostelefon eladó, ajándék tokkal
- Új Garmin Venu 3S - rózsa krémarany - bolti ár 2/3-án
- Lenovo IdeaPad 510 laptop
- GAMER PC - RTX 3090 24GB/I7 11700K/32GB DDR4/2TB SSD/750W GOLD/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi