Új hozzászólás Aktív témák
-
AAAgold
senior tag
mármint milyen boxot vesz egy meglévő pc-s?
új játékosoknál persze, hogy hatnak a reklámok és a cikkek - de ha nem sok mindennel tudja fényezni magát a steambox, akkor úgy nehéz hatást elérni
a konzolosok esetében pedig nem váltásról, hanem kiegészítésről lehet inkább beszélni - vesz mégegy pc-s konzolt magának esetleg
-
AAAgold
senior tag
és egy meglévő PC gamer számára alternatíva a steambox?
ül a gépe előtt, a legújabb játékokhoz már kevés a gépe - miért vegyen egy steambox-ot egy erősebb videókártya helyett?
vagy egy új játékos lenne a célközönség? aki nem tudja, hogy pc-t, konzolt vagy steamboxot válasszon? ő mit lát? pc-n übergrafika, konzolon szintén fasza játékok és extra kényelem, steamboxon pedig?
a konzolosok számára pedig a pc exklúzív játékokat tudná elhozni?
talán az utolsó opcióban látnék valamennyi realitást, hogy konzol mellé egy pc-s konzol pluszban, de engem egyáltalán nem győz meg ez a projekt így ebben a formában - tényleg azt látom igazi pozitívumnak, hogy a linuxos játékkínálatot bővíti a dolog, de ez meg a potenciális csoport win-hez hasonlított méretét tekintve szintén kicsit luft ütésnek tűnik nekem
-
AAAgold
senior tag
és hol vannak azok a színvonalú exkluzív steam játékok, amik normálisan futnak és adnak olyan játékélményt, mint ami anno a wii-t eltartotta? (és most a wii U "nem túl kiemelkedő szárnyalását" hagyjuk)
nekem úgy tűnik, ez a projekt egyszerre akart win pc és konzol alternatíva lenni, de eddig ez nagyon nem jött be és perpill a kilátások sem túl kedvezőek
-
AAAgold
senior tag
"Azt továbbra sem értjük, hogy a felhasználók miért vennének Steam masinákat, ha a modern effekteket úgy sem kapcsolhatják be"
elszámította magát a steam ezzel a projekttel - a win zárttá válásától való félelem szülte az egészet (pr szinten legalábbis), de az elérhető alternatíva nem elég jó (linux+opengl)
amúgy összehasonlító képeknek, esetleg videónak örültem volna, ha már egyszer ez a cikk egyik témája
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest