- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Én egy kicsit máshogy látom:
Meglévő PC esetében a júzer -- ha elégedett a felhozatallal -- hagyja a francba a fejlesztéseket, mert a gépe még azért elég sok dologra megfelel, és vesz egy boxot. Ehhez persze kell a megfelelő felhozatal.
Új játékos esetében lutri, hogy mi alapján választ bármit. Sokszor az az érzésem, hogy csak a reklámok hatnak.
Konzolos játékosok nagy eséllyel nem fognak váltani rövid távon, mert benne vannak egy ökoszisztémában. PC mellé egy család esetében lehet jó választás. Nem tudom döntő súlyúnak látni az effektek minőségét, bár lehet h alábecsülöm az emberek igényszintjét.
(#21) Duracellm... a valve úgy portolta a L4D2-t hogy a ogl-es változat gyorsabb lett, mint a dx-es. Ezeket az eredményeket felhasználva be tudtak azonosítani pár problémás pontot a motorban, és ahogy észrevettem az intel/amd/nvidia is nekifeküdt a drivereknek.
(#23) Nowhereman én úgy emlékszem, hogy a wine és származékai azok, amik a dx9-es szintet tudják hozni.
-
floatr
veterán
Nekem úgy tűnik, hogy nem érdekük exkluzív játékokat támogatni. Egyszerűen kísérletet tesznek arra, hogy bedöntsék a MS által meghatározott PC gamer piacot; hogy ne legyen szüksége egy játszani vágyó embernek egy 1000$-os desktopra, de ne zárjon be egy ps/xbox féle ketrecbe.
Mondjuk én azt soha nem is értettem, hogy pár exkluzív játék alapján képes valaki egy adott platform mellett dönteni. Mindenesetre arra próbáltam kilyukadni, hogy a játékélményt nem a dx11-szerű effektcsomag adja.(#9) alevan egyrészt ennek az az oka, hogy a többi konzol egy elég kétélű támogatási rendszer alapján kap árat. De elvileg azért nyitott a platform, hogy lehessen árverseny. Meglátjuk, egyelőre még el sem kezdődött az egész.
(#13) ysengrin miért, nem arról szól a cikk, hogy megint egy nevesebb játék került portolásra? A fanyalgós cikk a tegnapi volt
-
floatr
veterán
Értem én, hogy hc gamereknek ez probléma, de szvsz nem hc gamerek veszik kizárólag a konzolokat. Amikor a wii bejött, az sem tudott csilivili effektekkel piacot szerezni.
A PC-vel való összehasonlítást meg ugorjuk, mert sokaknak nem alternatíva részben elrendezés, részben használat tekintetében. Tisztában vagyok vele, hogy bárki építhet akár windows-zal is, de ez a kisebbik része a halmaznak, akár a hc gamerek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Linux kezdőknek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- alza vélemények - tapasztalatok
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Óra topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest