- VR topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen digitális videókamerát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Én egy kicsit máshogy látom:
Meglévő PC esetében a júzer -- ha elégedett a felhozatallal -- hagyja a francba a fejlesztéseket, mert a gépe még azért elég sok dologra megfelel, és vesz egy boxot. Ehhez persze kell a megfelelő felhozatal.
Új játékos esetében lutri, hogy mi alapján választ bármit. Sokszor az az érzésem, hogy csak a reklámok hatnak.
Konzolos játékosok nagy eséllyel nem fognak váltani rövid távon, mert benne vannak egy ökoszisztémában. PC mellé egy család esetében lehet jó választás. Nem tudom döntő súlyúnak látni az effektek minőségét, bár lehet h alábecsülöm az emberek igényszintjét.
(#21) Duracellm... a valve úgy portolta a L4D2-t hogy a ogl-es változat gyorsabb lett, mint a dx-es. Ezeket az eredményeket felhasználva be tudtak azonosítani pár problémás pontot a motorban, és ahogy észrevettem az intel/amd/nvidia is nekifeküdt a drivereknek.
(#23) Nowhereman én úgy emlékszem, hogy a wine és származékai azok, amik a dx9-es szintet tudják hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest