Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Én egy kicsit máshogy látom:
Meglévő PC esetében a júzer -- ha elégedett a felhozatallal -- hagyja a francba a fejlesztéseket, mert a gépe még azért elég sok dologra megfelel, és vesz egy boxot. Ehhez persze kell a megfelelő felhozatal.
Új játékos esetében lutri, hogy mi alapján választ bármit. Sokszor az az érzésem, hogy csak a reklámok hatnak.
Konzolos játékosok nagy eséllyel nem fognak váltani rövid távon, mert benne vannak egy ökoszisztémában. PC mellé egy család esetében lehet jó választás. Nem tudom döntő súlyúnak látni az effektek minőségét, bár lehet h alábecsülöm az emberek igényszintjét.
(#21) Duracellm... a valve úgy portolta a L4D2-t hogy a ogl-es változat gyorsabb lett, mint a dx-es. Ezeket az eredményeket felhasználva be tudtak azonosítani pár problémás pontot a motorban, és ahogy észrevettem az intel/amd/nvidia is nekifeküdt a drivereknek.
(#23) Nowhereman én úgy emlékszem, hogy a wine és származékai azok, amik a dx9-es szintet tudják hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- BMW topik
- SSD kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest