- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teasüti #7713 üzenetére
Mit készítek meg? Be akarom dugni, akkut tölteni utastér oldalrók. Ha nem megy bele csak erővel eltörik a konzol amibe a foglalat lesz. (Én komolyan nem értem minden áldott nap olyan dolgokat értenek tőlem fordítva ami sztem meg szög egyenes. Múlt éjjel 3* kérdeztem meg kollégám , érted mit akarok csinálni? Igen, hát kra nem oda mentem a vonattal. Mondom neki reggelig kerülj el mert nykaon verlek.)
A fő gond h nem látjatok miről van szó. Kína meg nem küld csak sokat darabra és pénzt kidobni arra hogy hátha jó nem fogok. A képek videók nem adják át mennyire erősen tart benne vagy mennyire erősen kell beletolni h stabil legyen. Mágnest néztem, de úgy látom könnyen össze tud érni a két polaritás még bedugom. Amúgy jó lenne, nem kell vakon a kormány alatt a csatit keresni.
Ha kb olyan mint egy sata csari amit kb 10 éve nem láttam, de emlékeim még vannak akkor amúgy jó lehet valamelyik XT csati.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Megújult a PROHARDVER!
- Suzuki topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- Ford topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest