Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Kolondrum #7715 üzenetére
Na, még egyszer:
Szóval a bedugáskori nyomás a kérdéses... Már világos.
Én Ali-ról egy ízben vettem egy zacskó XT60-ast és azért volt némi szórás köztük. Van amelyik páros könnyebben jár, van amelyiket izomból kell összedugni. Ha töltésre fogod használni, arra nem lenne vmi egyszerű DC csatlakozó megfelelőbb? Vagy most akkor súlyt is kell tartania? Mekkora áramerősségre számítasz? Amúgy a Hobbi Elektronika topik lenne a legmegfelelőbb erre a kérdésre, ha még nem döntötted el milyen csatlakozó lenne a legjobb. -
Teasüti
nagyúr
válasz
Akkor felteszem a gond ott lehet, hogy neked a fejedben szög egyenesen kirajzolódik mit szeretnél, de ezt nem tudod lekommunikálni mások felé közérthetően.
Mivel képet nem tettél be az elképzelésedről, ezért a fantáziánkra volt bízva miről lehet szó másfél mondatból:
1. nem RC célokra,
2. mennyire tart széthúzás ellen,
3. kormány alatti takarólemezen lenne, amit ha megnyomsz, hajlik (?).Én nekem ebből az rajzolódott ki, hogy talán a fedél alatt lesz majd vmi elektromos cucc vezetéke - de nem kivezetve töltésre (ezt nem említetted) - és talán ha beletérdelsz a kormányba néha, akkor a fedél merevsége miatt lehetnek problémák.
Mivel nekem voltak már ilyen autós projektjeim, ezért én erre asszociáltam. Mások más tapasztalattal másra gondoltak, ahogy írták is.Szóval ha a csatlakozót ki szeretnéd vezetni és ha ezen egy akkumulátort szeretnél lógatni, az rossz ötlet. Mi akadályoz meg egy kulturált megoldásban, ahol az eszközt belehelyezed egy tartóba?
Bocs, feltételeztem Prohardveren/IT Cafén/Gamepod-on/Logout-on/Hardveraprón mindenki képben van egy PC felépítésével. Mobilosoktól eltekintek most, de így is 5/6 esélyem volt eltalálni. Az én hibám. -
JoinR
őstag
válasz
Amíg le nem írtad most, hogy amúgy kb. rendeltetésszerűen akarod használni a csatlakozót, addig azt hittem, ezzel akarod odakötni a műanyag takarót, hogy ne essen le, vagy mittomén. A fesztáv dolgot meg abszolút nem értettem a kontextusban.
De most már értem, hogy kb. mit akarsz. Ami bonyolítja a dolgot, hogy az XT csatlakozókból van eredeti meg hamis, különböző tűrésekkel, így változhat, hogy mennyire szoros. Szerintem simán elbír 1 kilót is, de azért kocsiban a remegés/rázkódás nem fog segíteni. Amúgy jófogáson tudsz venni pár száz forintért, akár csavarral rögzíthetőt is. -
chris-v
senior tag
válasz
Mivel nem RC amit kérdezel, azért kérdezték meg, hogy mit szeretnél, hogy hátha tudnak/tudunk tanácsot adni, hogy ha esetleg ez a csatlakozós megoldás nem a legjobb, akkor milyen egyéb megoldással lehetnem megoldani. Mivel hát az RC dolgokhoz végtelen számú egyéb megoldás létezik, ami lehet használható lenne számodra is.
De úgy látom végül is neked mindegy, te már eldöntötted mit csinálsz, a kérdés inkább csak, az, hogy miért kérdezted meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Yettel topik
- Építő/felújító topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest