Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

Üdv! Na a témát átnézve átkutatva, két kategória van. Amit magyarba árulnak nagy részt 10E alatt mind játék kategória, nem hobbi. Szóval élettartalom és minőség elég gyatra lehet :D Megnéztem pár ilyen olcsó rc autót youtubon mit mennek. Az a 8-10 km/h megfogja őket :D Egy motor cserével simám kétszer gyorsabbak lesznek:

+ Találtam egy rc autót bangoodn, ami már simán hívható hobbi kategóriának. 7400 ft, van hozzá akku, autó és távírányító. Elég erős, terepet is bírja aránylag. Huajia 1/16 a neve, bangoodról rendelt már valaki ? :)
    itt egy kép róla. Ezért az árért igazán jónak tűnik :) Ezt idehaza simán 20E vagy 20 felett adnák.

Esetleg még ezt néztem ki, 35 km/h-t megy :) Ettől gyorsabb semmikép se kéne :D (HS 18311) Ez a neve bangoodon. [link]

Erről a kettöről mi a vélemény? A haza olcsó vackoktól biztos jobb, meg a tescos műanyag hulladékból :D
    Sajnos úgy látszik még is csak le kell mondanom a Lamborghinis RC álmomról .d

Új hozzászólás Aktív témák