- Toshiba notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
1: Ezen gondolkodj el még egy keveset(vagy inkább sokat..).
2: Senki nem istenítette.Én pl csak azt írtam h a legjobb egér amivel valaha találkoztam.Mert NEKEM az.
3: Olvass egy kicsit utána a témának mielőtt ilyeneket böfögsz ide.. akkor talán rájössz h a Fatality egerek nem valami jók(mint ahogy a többi FaT termék esetén is a nevét fizeted meg leginkább, sok +jót nem nyújt).
4: Jobb kialakítás? Ez legszubjektívebb dolog egy egér megítélésénél erre azzal jössz h az sokkal jobb? úgylátod az agyad még nem fejlődött ki olyan szintre h ezt felfogd.Már bocs.
5: Copperhead utángyártott... ez volt a csúcspont... itt jöttem rá h neked fogalmad sincs a komolyabb egerekről, de tényleg semmi.
Azt tudnám tanácsolni hogy olvass sokat a témában, gondolkodj el a dolgokon és majd aztán gyere vissza és ha tudsz valami érdemlegeset írni a témában.Majd akkor talán megvitatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest