- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3D nyomtatás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
1: Ezen gondolkodj el még egy keveset(vagy inkább sokat..).
2: Senki nem istenítette.Én pl csak azt írtam h a legjobb egér amivel valaha találkoztam.Mert NEKEM az.
3: Olvass egy kicsit utána a témának mielőtt ilyeneket böfögsz ide.. akkor talán rájössz h a Fatality egerek nem valami jók(mint ahogy a többi FaT termék esetén is a nevét fizeted meg leginkább, sok +jót nem nyújt).
4: Jobb kialakítás? Ez legszubjektívebb dolog egy egér megítélésénél erre azzal jössz h az sokkal jobb? úgylátod az agyad még nem fejlődött ki olyan szintre h ezt felfogd.Már bocs.
5: Copperhead utángyártott... ez volt a csúcspont... itt jöttem rá h neked fogalmad sincs a komolyabb egerekről, de tényleg semmi.
Azt tudnám tanácsolni hogy olvass sokat a témában, gondolkodj el a dolgokon és majd aztán gyere vissza és ha tudsz valami érdemlegeset írni a témában.Majd akkor talán megvitatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Call of Duty: Warzone
- Kuponkunyeráló
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Renault, Dacia topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Synology NAS
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest