- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Nah tegnap este elég sokat jáccottam vele, nagyon tetszett.Éreztem hogy olyanokat lőttem vele amiket ch-val nem.Meglepő volt h fáradt voltam eléggé és éreztem is magamon h nem fog menni a játék de ennek ellenére olyanokat lőttem h sokszor csak néztem h ezt meg hogyan(zsinórban négy fejes pl).. ez nem azért van mert olyan hűdejó optikája van hanem a formája miatt.Már régóta megfogant bennem hogy az egér formájának nagyobb hatása van a teljesítményre mint az optikának, de most erről meg is bizonyosodtam.
Viszont... annyira azért mégsem perfekt a dolog... az én kezem valszeg nagyobb az átlagnál ezért az újjaim lelógnak picit az egérről elöl, ehez azonban hozzá lehet szokni.Ami viszont zavaróbb hogy a kis és gyűrűs újjam nincs megtámasztva rendesen oldalról, ezért azok szinte végíg be vannak feszítve, úgy tartom az egeret oldalsó mozgásoknál.Ez egy idő után fárasztja az újjaimat.Ha kicsit púposabb lenne az egér meg hosszabb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Ubiquiti LOCOM2 NanoStation
- 27% - ÚJ GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit (N5080AORUS M-16GD) Videokártya !
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X OC Edition
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest