- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Videós, mozgóképes topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Nah tegnap este elég sokat jáccottam vele, nagyon tetszett.Éreztem hogy olyanokat lőttem vele amiket ch-val nem.Meglepő volt h fáradt voltam eléggé és éreztem is magamon h nem fog menni a játék de ennek ellenére olyanokat lőttem h sokszor csak néztem h ezt meg hogyan(zsinórban négy fejes pl).. ez nem azért van mert olyan hűdejó optikája van hanem a formája miatt.Már régóta megfogant bennem hogy az egér formájának nagyobb hatása van a teljesítményre mint az optikának, de most erről meg is bizonyosodtam.
Viszont... annyira azért mégsem perfekt a dolog... az én kezem valszeg nagyobb az átlagnál ezért az újjaim lelógnak picit az egérről elöl, ehez azonban hozzá lehet szokni.Ami viszont zavaróbb hogy a kis és gyűrűs újjam nincs megtámasztva rendesen oldalról, ezért azok szinte végíg be vannak feszítve, úgy tartom az egeret oldalsó mozgásoknál.Ez egy idő után fárasztja az újjaimat.Ha kicsit púposabb lenne az egér meg hosszabb...
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Indul a ChatGPT Health
- NVIDIA® driverek topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- További aktív témák...
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest