Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom Android STB + Külföldi használat
- Milyen TV-t vegyek?
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mojito
csendes tag
Nekem is ma jött meg a fizum!

Most, hogy mondtad ezt 15.30-ig dolgot, kicsit elszontyolodtam, mert a visszaigazolás 15.40-re ért vissza hozzám, úgyhogy olyan 15.35 körül küldhettem el a megrendelést...
Remélem ettől még ma megjön, mert ha nem az tuti, hogy sokkkot kapok!!! Ha ma nem, akkor szerintem már csak hétfőn, úgyhogy lövök is egy mailt nekik, hogyha nem jön meg még ma, akor legalább ne éljen bele magam a főszereplő helyzetébe.
Amúgy Akhakkel az első DA tulaj a fórumon, aki ugye nem túl rendes módon nem osztotta meg velünk a tapasztalatait (remélem nem azért, mert nem jó a mouse)!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB/256-512SSD,jó akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Új, modolt billentyűzet eladó knobbal, kijelzővel + választható Magyar(PBT) kupakkal és kapcsolókkal
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest