Legfrissebb anyagok
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Konkrét irányba vinné a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mojito
csendes tag
Nekem is ma jött meg a fizum!

Most, hogy mondtad ezt 15.30-ig dolgot, kicsit elszontyolodtam, mert a visszaigazolás 15.40-re ért vissza hozzám, úgyhogy olyan 15.35 körül küldhettem el a megrendelést...
Remélem ettől még ma megjön, mert ha nem az tuti, hogy sokkkot kapok!!! Ha ma nem, akkor szerintem már csak hétfőn, úgyhogy lövök is egy mailt nekik, hogyha nem jön meg még ma, akor legalább ne éljen bele magam a főszereplő helyzetébe.
Amúgy Akhakkel az első DA tulaj a fórumon, aki ugye nem túl rendes módon nem osztotta meg velünk a tapasztalatait (remélem nem azért, mert nem jó a mouse)!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- 9. generációs Intel Core i9-9900K processzor - garanciával
- Apple watch Series 9 45mm GPS + extrák!
- Logitech G29 + H Shifter + Playseat
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum Tápegység!
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest