-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_t0Mi_
aktív tag
válasz
toth_janika #24791 üzenetére
Én először a Libreelec-et próbáltam ki, de pont a zártsága miatt sok dolgot nem tudtam elérni vele. Most OSMC van, amiben mindent be tudtam állítani nekem tetszően, semmi bajom vele.
-
_t0Mi_
aktív tag
Sziasztok!
A mai napon én is leadtam a rendelésem, úgyhogy két napon belül belépek a Pi tulajok táborába egy hármassal.
Inkább hobbi ként tekintek rá, de azért örülnék neki, ha használni is tudnám majd valamire. Ismerkedni Linux-al, Pythonozni, torrentezni, médiára használnám. Mivel érdemes majd kezdeni? Oprendszerből én egy Libreelecre és Raspbianra gondoltam.
Előre is köszönöm!
Üdv,
Tamás -
_t0Mi_
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest