Hirdetés
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfológus
csendes tag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Szia, azt azért tudom, hogy mi ez, mivel utánaolvasással kezdtem és csak utána kérdeztem itt, de jelenleg nem tud olyan funkciót betölteni amire szükségem lenne ezért nem is vettem eddig ilyet, ezt most mondhatni csak hozzám vágták .

Köszönöm még1x a hozzászólásokat! -
morfológus
csendes tag
Sziasztok,
Nemrég jutottam hozzá egy ilyen kis kütyühöz, egészen pontosan egy model-B-hez. Azóta ahogy időm engedi olvasgatok a témában, bekapcsolni még nem tudtam, mivel rossz adaptert rendeltek hozzá (mini usb-t a micro helyett), bár gyanítom egy telefontöltővel is elmenne, de ez most mind1 is.
Amit kérdezni szeretnék az, hogy létezik-e hozzá teljes értékű ddr3 ram modul?
Destop periféria tesztelő alkalmatosságot szeretnék belőle fabrikálni, és most pont úgy hozta az élet, hogy RAM modulokat kellene tesztelnem. lehetséges szerintetek ilyet találni vagy még nincs ilyen és létre kéne hozni?Előre is köszi a válaszokat,
annyit még előre bocsátok hogy totál laikus vagyok arm témakörben, szal ha sértő a kérdés akkor 10^3 bocsi érte
üdv
Viktor
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Le Mans Ultimate
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- OTP Bank topic
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- IBM-Tape-Library-(3583-L36),-4x-IBM-LTO2-Ultrium-FC-Tape-Drive-(18P8159)-without-Tapes
- Eladó HP ProLiant Microserver Gen8 16 Gb RAM Xeon E3-1265L v2
- Nipogi MINI PC / Celeron N5105 / 240GB SSD / 12GB RAM
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 Acer Vertion // 6-9. gen // i3 / i5 // garancia / Bp., MPL, Fox
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Oppo A14 4/64GB Kék / 12 hó jótállás
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Új Gigabyte Gaming A18 QHD+ 165Hz IPS Ryzen7 260 Ai 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A50 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann