Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Dell notebook topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mini-ITX
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Én 7" hivatalos gyári kijelzőt építettem már be régebben, van egy saját darabom is (kvázi fejlesztéshez, illetve "bemutató" darabnak amivel külső kijelző nélkül tesztelhető lehet egy szenzor vagy funkció vagy bármi), meg most is van ahova csinálok egyet épp (szabadulószobába).
Hát ez a kijelző nem olcsó. Ellenben elég jó, én tudom ajánlani, szerintem megéri a felárat. Főleg hogy mini kijelzőket is néztem nemrég, és hát minden horror árú lett, ha egyáltalán kapható (pl. HEStore-on ez a "átlagosnál hosszabb beérkezési idő jelezve a termékre"...).
Stabil elektronikailag/SW-esen (segít gondolom a dedikált csatlakozó).
Mechanikailag is erős, fasza rögzítési pontok gyári műszaki rajzzal (CAD-be átdobható kapásból), érintőfelület is szerintem rendben van ha nem egy mai új okostelefon érzékenységét várod el.
Méretéhez képest mai szemmel már nem a legnagyobb a felbontása, de ez az esetek 95%-ában nem gond szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óvodások homokozója
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- War Thunder - MMO Combat Game
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ryzen5 8400F/ 32GB DDR5/ RTX4070/ 1TB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Z790 / i5-13600KF / RTX 3080 / DDR5 32Gb / 2Tb SSD / 1000W
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest