Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehella
senior tag
válasz
AcCEsS
üzenetére
Én tegnap üzemeltem be az Aliexpressről összerendelt cuccokkal a ledszalagot. A fentebb említett tutorial alapján csináltam mindent, néhány kivétellel: 60 db ledet vezérelek a TV USB kimenetéről vett feszültséggel, valamint a ledszalag végét nem kötöttem be erre a tápra, csak az elejét, de ugyanúgy működik, mint ahogy a leírásban lenne. Annyi szívás volt még, hogy a szalag vágás miatt a rendes L csatlakozók nem passzoltak a szalag méretéhez, ezért forrasztanom kellett, ez kicsit megdobta a szerelési időt. A ledszalag vezérlése a kéket a zölddel felcseréli, ezért nem RGB hanem RBG eszközként kellett beállítanom a programban, de erre is kitért a leírás, más eltérés meg nem volt. Nagyon jó handmade cucc

-
drogery
tag
válasz
AcCEsS
üzenetére
ha a pi-n nem lesz mas ami hasznalja a (asszem) pwm pineket (pl egy dac), akkor csak 2 dolog kell:
tap: [link]
szalag: [link]a tapot a szalaghoz kell meretezni, eloszor azt kell kitalalnod, h hany meter kell es milyen suru ledeket szeretnel.
nekem 48" tv-hez 4meter + par centi kellett. 30/m ledet vettem es 12A tapot.
-
golya87
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Apple iPhone 14Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

wassermann