-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balco
aktív tag
Ennél a sornál elakadok bárhogy próbálom:
sudo cp build.OpenELEC-RPi.arm-devel/bcm2835-driver-*/boot/arm128_start.elf /media/System/start.elfHa felrakom a debiant az elindul, csak nem tudok belogolni, mert ami USB billt hoztam a cégtől haza az lehet hogy túl sok áramot vesz fel...
Nincs valahol valami .img file openelecből, vagy raspbmcből?
-
azbest
félisten
a bordák melegek, gondolom hasznuk is van... talán kevésbé forró a nyák és a környező csatlakozók... de nincs hőmérőm, hogy egzakt értéket mondhassak.
Openelec esetén van telepítő szkript is, már volt szó róla az utóbbi 1-2 héten ha jól emlékszem
Tegnap éjjel buildeltem saját gépen openelec-et, ubuntu 12.04-gyel is megy, a wiki oldalukon lévő leírás segített, hogy milyen csomagok hiányoztak róla korábban. Nem tudom meddig tartott, mert nem írattam ki az időt... hmm fájl dátum alapján talán 3-4 óra lehetett a core2duo notin, ha jól emlékszem mikor indítottam. Francba, pont tettek fel frissebbet utána
Új hozzászólás Aktív témák
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest