- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- OLED TV topic
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackdeath12
csendes tag
válasz
Mr Dini #15248 üzenetére
Sajnos a Framaroot nem jött be, nem ismeri fel. A Bosch.apk szintén úgy viselkedik ahogy fent leírtam, be se jön de már ki is lépett....
Fogalmam sincs hogy tudnám megrootolni, vagy működésre bírni a Qemu-t. Qemu lenne a legjobb, de nem lehetetlen mert itt 1 videó, ez a pali megoldotta és 2 qemu is fut 1xre.Link
Szóval megpróbálom elérni valahogy. a remek angol tudásommal hagytam is 1 kommentet (xD) -
Blackdeath12
csendes tag
válasz
Mr Dini #15248 üzenetére
Igen, azért választottam az androidot alapként, mert amit küldtél az nem feltétlen Win95 re jó, hanem XP re és még sok másfajta rendszerre is. Én ha lehet Ubuntut, vagy Debiant futtatnék majd alóla, amelyiknek kevesebb a rendszerigénye, mert persze az emulátor az sokat fog enni. Ha már a TS el fog indulni a boldogság a csúcson lesz. Root pedig kell, én úgy tudom, mert próbáltam a Complete Linux Installert, és ahoz kellett a root. Csak úgy mint a Linux Deployhoz is. Telefonomon érdekesen viselkedett ez a Bosch apk, rögtön ki is lépett pont azt hiszem a root hiánya miatt....(aztán később sem sikerült elindítani, mondjuk nem is próbálkoztam vele túl sokat.)
Este fele megnézem a linkeket, mert most a családdal vagyunk "gyújtogatni", aztán majd írok hol akadok el
Köszönöm a linkeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- I7 4790K - Radeon R9 290 a Gamer PC
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RTX 5060 / A620M / 16 vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB+1TB M.2 SSD/ Win 11
- Gaming PC eladó-i7-9700K / Nvidia GeForce gtx 1660 Super / 16GB RAM / 1TB SSD
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest