Hirdetés
- Valami fekete közeleg…
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Nyomtató topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbitalion
tag
Szia! Nem akarlak összezavarni, de szerintem az RPi azért nem tud több torrentet elvinni, mert akkor több fájlt kell párhuzamosan írnia az USB-n keresztül, amit nem bír jól kezelni, (mert gondolom mindenki winyóra, vagy Pendrive-ra tölt). Sajnos még nem próbáltam torrentezni a BPi-vel, de szerintem jobban bírná, mivel két USB-je van, vagy SATA-s winyót is rá lehet akasztani. Fut rajta a Raspbian is éppen azzal megy most (de tök hülye vagyok még a linuxhoz, telepíteni se tudok még egy lefordítandó állományt, nem, hogy torrentet állítsak be...) ezért nem próbáltam, csak töprengek. Maga az A20 is bikább, 1G-s a LAN is, elég jó lehet vele netezni, na kell türelem, de nem vész. Android is szépen fut, arra is vannak torrent appok bőven. Ha lesz érkezésem, Android alatt felteszek egyet és kipróbálom, de nem sok időm van, ezért nem akarok ígérgetni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Valami fekete közeleg…
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Assetto Corsa Rally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Pánik a memóriapiacon
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo M900 Core i5 6600 //8GB DDR4 //256GB SSD számla + gari
- Lenovo M80T Core i5 10500 //16GB DDR4 //256GB SSD számla + gari
- Közép-alsó kategórás gamer pc
- Ryzen5 win11 PC(RX6400/16gb/SSD/win11/Ryzen5-1600)
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann