Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen TV-t vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbitalion
tag
Ha még megengeded, szeretném elmondani, hogy elolvastam az egész topicot és láttam, hogy mennyi problémát kellett megoldani az elejétől fogva, az elmúlt 2, lassan 3 évben. Eleinte nem mentek olyan fényesen a dolgok, valamint sokan nem tudták elérni a mai napig azt a szintet, ami szükséges az általad leírt minőséghez. (Kíváncsiságból megnézem, hogy a banán mire képes alapból, trükkök nélkül).
Emellett az Rpi tényleg többre hivatott, tele van lehetőségekkel az én szemszögemből nézve és kicsit sajnálom, hogy a legfontosabb része a multimédiás képessége lett ebben a fórumban. De ez csakis az én bajom, nem ítélkezem senki felett, megértem az indokokat!Remélem majd egyre többen lesznek, akik áramkört építenek köré és programozni is szeretnék!
Ahogy olvasom a szerkesztésedet, te is programozod ezek szerint?
A videót, majd csak otthon tudom megnézni, de ha jól sejtem a GPIO porton keresztül hajtasz meg valami LED meghajtó áramkört? Írnál róla, milyen nyelven és hogyan sikerült elérni a portokat és milyen sebességet lehet elérni rajtuk? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- Dell Poweredge R320 1U Xeon E5-2470v2 24GB RAM (Proxmox, NAS, stb) 35e
- RTX 3080 Gamer - I5 12600KF - 240 AIO - 16GB DDR4 - 500GB SSD - 2TB HDD
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Ti / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann