Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- SSD kibeszélő
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zka67
őstag
válasz
bambano #8756 üzenetére
Szia, a felbontást hol tudom beállítani? Mert a Raspbian azt írja, hogy a monitor típusát nem tudja megállapítani, amikor a tévé van rádugva.
Egyébként egész használhatónak tűnik a kis jószág. Csak egy dolog hiányzik még, valami C IDE a Codelight helyett, mert az nem igazán működik ARM procival, ha jól olvastam.
Tulajdonképpen amire használni szeretném, az egy adatgyűjtő program lenne, ami hálózaton keresztül lekéri az adatokat, mysql adatbázisban eltárolja őket, és apache-php szerveren keresztül le lehet kérdezni róla.
A mysql-apache-php működik faszán, csak magát a programot még nem fordítottam le ezen.
Ja igen, lenne még egy kérdésem: hogy tudok beállítani fix IP címet a raspbian-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Battlefield 6
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest