Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@reeo
aktív tag
Természetesen külön-külön, egy időben csak 1 adott feladatkört kéne ellátnia, de úgy, hogy az összes eszköz egy rendszeren belül legyen. Szóval ne kelljen memóriakártyát cserélgetni, ha éppen filmezni akarok és nem fájlokat elérni.
Magyarán, ha kiadják pl az XBMC-s rendszert, akkor arra utólag tudok telepíteni alkalmazásokat?
Amit fo_di kolléga linkelt rendszert, az jónak néz ki, mert kb mindent tud amire nekem szükségem lenne.
Airplayt tudom, hogy készítenek hozzá, csak azt nem tudom, hogy ez is külön telepíthető alkalmazás lesz, egy külön linkux disztribúció.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Háztartási gépek
- Adobe Lightroom topic
- Nikon DSLR topik
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- xBox One x 1Tb lemezes
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann