Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@reeo
aktív tag
Természetesen külön-külön, egy időben csak 1 adott feladatkört kéne ellátnia, de úgy, hogy az összes eszköz egy rendszeren belül legyen. Szóval ne kelljen memóriakártyát cserélgetni, ha éppen filmezni akarok és nem fájlokat elérni.
Magyarán, ha kiadják pl az XBMC-s rendszert, akkor arra utólag tudok telepíteni alkalmazásokat?
Amit fo_di kolléga linkelt rendszert, az jónak néz ki, mert kb mindent tud amire nekem szükségem lenne.
Airplayt tudom, hogy készítenek hozzá, csak azt nem tudom, hogy ez is külön telepíthető alkalmazás lesz, egy külön linkux disztribúció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 3
- Battlefield 6
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HP Compaq Elite 8200 SFF (i3, 5GB DDR3, 250GB HDD, Win 10 kulcs)
- AZONNAL JÁTSZHATÓ Battlefield 6! CSAK 20E Ft.
- Octominer X8 Ultra + 5db Nvidia CMP 90HX
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann