Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Természetesen külön-külön, egy időben csak 1 adott feladatkört kéne ellátnia, de úgy, hogy az összes eszköz egy rendszeren belül legyen. Szóval ne kelljen memóriakártyát cserélgetni, ha éppen filmezni akarok és nem fájlokat elérni.
Magyarán, ha kiadják pl az XBMC-s rendszert, akkor arra utólag tudok telepíteni alkalmazásokat?
Amit fo_di kolléga linkelt rendszert, az jónak néz ki, mert kb mindent tud amire nekem szükségem lenne.
Airplayt tudom, hogy készítenek hozzá, csak azt nem tudom, hogy ez is külön telepíthető alkalmazás lesz, egy külön linkux disztribúció.
Új hozzászólás Aktív témák
- APC Smart UPS 3000 USV - Szünetmentes tápegység- Új ára 950.000Ft
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Komplett PC monitorral, belépő gamer PC
- APC SMX1500RMI2UNC - Szünetmentes tápegység - UPS - Új ára 770.000Ft
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann