Hirdetés
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fraba
aktív tag
Sziasztok!
Kb egy hónapja vettem egy Raspberry-t a malnapc.hu-tól. Gondoltam, hogy kicsit elszórakozgatok vele, tanulgatom,. Nem hajt a tatár, ahogy eddig se hajtott (most vettem elő a vizsgaidőszak miatt másodszor), de rájöttem, hogy így elsőre túl nagy fába vágtam a fejszémet. Ős windowsos révén igencsak hozzászoktam a next-next-next-finish-hez, amihez valljuk be, nem túl nehéz..

Itt viszont konstatálnom kellett - amit amúgy már alapból is tudtam, csak ha megtapasztalja az ember, hogy húú bammeg, télleg..! -, hogy nem úgy megy az élet, mint Win-en. Egy programot se tudok feltelepíteni rá.
Egészen konkrétan a teamviewerrel próbálkozom, de nem megy.Mint már kitalálhattátok, teljesen fű vagyok ehhez a világhoz, így a szíves segítségeteket szeretném kérni!. Hogy milyen disztró fut rajta (én magam raktam fel egy előre preparált SD kártyáról, amit a pi-vel együtt vettem), azt se tudom. Itt egy kép, ez hátha segít..

Bármi hasznos tippet, parancsot, tutorialt szívesen veszek. Elvégre tanulni szeretnék, vagy mi.

Először ennek a végére kéne járni, elvégre is, ha nem az alapoktól kezd el építkezni az ember, abból később csak baj lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Optiplex 3050 8GB/240SSD/WIN11
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- 7.Gen E-Sport Gamer - 16GB DDR4 - I5 7500 - GTX 1050Ti 4GB - 128GB SSD - 500GB HDD
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egészen konkrétan a teamviewerrel próbálkozom, de nem megy.
wassermann